Un român a provocat HAOS pe o șosea din Austria: S-a răsturnat cu TIR-ul plin de pământ de flori. Poliția: "Era aproape în comă alcoolică"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer român a provocat haos pe o șosea din Austria, după ce s-a urcat beat mort la volan și s-a răsturnat cu TIR-ul în care transporta 24 de tone de pâmânt de flori. 

Un șofer român în vârstă de 56 de ani s-a urcat rupt de beat la volanul camionului și a avut un accident în Innviertel (Austria Superioară). Camionul, încărcat cu pâmânt pentru plante la ghiveci, s-a răsturnat pe strada Reichersberger Landesstraße în direcția Schärding, potrivit publicației Heute.

Șoferul era "complet beat"

 

Incidentul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 21:00. La Reichersberg am Inn, șoferul a intrat brusc pe sens opus și a pierdut controlul volanului. Semi-remorca sa, încărcată cu 24 de tone de pământ de flori așezat în saci în saci, a derapat și s-a răsturnat. În urma acestui incident, șoseaua L512 a fost complet blocată.

Pompierii voluntari Reichersberg am Inn și Münsteuer au sosit la fața locului și au început rapid să transfere pământul de pe șosea și din camion într-o altă remorcă. Poliția suspectează că sacii cu pământ nu au fost bine fixați, iar acesta este motivul pentru dezastrul provocat. 

Locul accidentului a fost eliberat abia la ora 2.50 noaptea.

În urma efectuării testului de alcoolemie, s-a stabilit că românul era extrem de beat, aproape de comă alcoolică, având 2,22 la mie

Permisul de conducere i-a fost reținut pe loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel