Un român a murit în timp ce fugea de Poliţie într-o maşină neînmatriculată. Avea permisul suspendat

Andreea Cosma |
Data publicării:
accident (sursa foto Telegrama)
accident (sursa foto Telegrama)

Un bărbat de 47 de ani care avea permisul de conducere suspendat a decedat, în noaptea de luni spre marţi, după ce s-a răsturnat cu maşina în timp ce fugea de o patrulă de Poliţie care încercase să îl oprească pentru verificări.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cocoraştii Colţ a observat un autoturism care se deplasa fără a avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare, şoferul refuzând să oprească la semnalele poliţiştilor.

"Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia. La un moment dat, pe DC 106, la ieşire din localitatea Cocorăştii Colţ, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi, din nefericire, în urma impactului, a decedat", precizează sursa citată.

Din verificări a reieşit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat, iar bărbatul de 47 de ani aflat la volan avea suspendat dreptul de a conduce.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel