Un român a fost arestat după ce a VIOLAT o femeie într-o cameră de hotel

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, suspectat că a violat o femeie într-o cameră de hotel, a fost arestat preventiv.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Cluj, suspectul fusese anterior identificat şi reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale.

"Poliţiştii (...) au reţinut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol şi violare de domiciliu, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfăşurat o percheziţie la locuinţa celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârşirii faptei. În fapt, poliţia a fost sesizată în noaptea de 14 august a.c. de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră şi, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual", se arată într-o informare a IPJ Cluj, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

"În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanţe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile", se mai arată în informarea IPJ Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel