Un român a făcut praf magazinele din centrul vechi al unui oraș din Italia. A spart toate vitrinele cu ciocanul

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Poliția din Viterbo, Italia, a reținut în acest weekend un bărbat de naționalitate română care ar fi spart cu ciocanul vitrinele mai multor magazine din centrul orașului. Bărbatul pare că a comis aceste infracțiuni fără niciun motiv.

Românul a spart trei vitrine de magazine din Viterbo, Italia în decurs de o noapte, apoi a fost arestat de poliție și acuzat de daune. Surpriza vine în momentul în care bărbatul ar fi dat de înțeles carabinierilor că le-ar fi spart fără niciun motiv aparent.

Trei lovituri în câteva ore și toate în perimetrul centrului istoric. Tânărul în vârstă de 28 de ani, care este deja cunoscut de poliție, ar fi început cu vitrina unei măcelării din Via Cardinal La Fontaine, apoi a continuat cu cea a unui cabinet stomatologic din Pianoscarano și, în cele din urmă, cu cea a unui bar din San Pellegrino.

 

Românul a fost identificat extrem de ușor



Poliția a fost cea care a încheiat activitatea tânărului. În noaptea de sâmbătă trecută, de fapt, unii cetățeni au raportat la numărul unic de urgență că un bărbat spărgea geamuri. "În apeluri", explică sediul central al poliției, "a fost indicat că un tânăr înarmat cu un instrument ofensiv (care ulterior s-a dovedit a fi un ciocan), a spart geamurile unui bar, ale unei măcelării și ale unui cabinet stomatologic".

Imediat, toate mașinile de patrulare ale poliției care fuseseră deja desfășurate în activități de control teritorial au fost redirecționate către zona centrului istoric al orașului.

Ofițerii au început să-l caute pe bărbatul de 28 de ani, care nu numai că fusese semnalat, dar fusese și bine descris. Iar la câteva ore de la declanșarea alarmei, tânărul a fost localizat și reținut.

 

Românul are mai multe condamnări anterioare pentru diferite infracțiuni

 

Acesta se afla încă în centrul orașului, în apropierea zonei în care ar fi spart ultima vitrină, și era într-o stare de agitație puternică, cu mâinile însângerate.

Fără documente, a fost dus la secția de poliție unde, în urma unei percheziții personale, a fost găsit în posesia a două carduri de credit furate. Românul în vârstă de 28 de ani are mai multe condamnări anterioare pentru infracțiuni împotriva proprietății. Tânărul a fost acuzat de daune agravate, primire de bunuri furate și port de obiecte ofensatoare într-un loc public.

În continuare se fac cercetări pentru a se stabili posibila implicare a străinului în comiterea altor evenimente care au avut loc recent în Viterbo, Italia. Motivul este încă un mister, poate că tânărul căuta atenție din partea poliției, conform Il Messaggero.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel