Un român a călcat cu TIR-ul un motociclist la intrarea într-o benzinărie, în Italia: Șoferul de TIR, la un pas să fie linșat

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un şofer român este cercetat în Italia, după ce a dat cu TIR-ul peste un motociclist când încerca să intre într-o benzinărie. Prietenii victimei, care au asistat neputincioși la accident, au fost la un pas să îl linșeze pe român.

Incidentul s-a petrecut în zona localităţii Oppeano, într-un moment în care TIR-ul condus de român se deplasa către Campagnola. Conform L’Arena, la un moment dat, românul a virat brusc în intenţia de a intra cu TIR-ul într-o benzinărie situată pe sensul opus de mers.

Din păcate, românul nu a observat că din sens opus vine o motocicletă condusă de un adolescent de numai 17 ani. Cel mai probabil acest lucru s-ar fi întâmplat pentru că românului i-ar fi intrat soarele în ochi.

Cele două autovehicule s-au ciocnit, iar adolescentul a suferit o căzătură urâtă şi s-a ales cu răni grave, el fiind transportat în cod roşu la spital. Chiar dacă a fost conştient în permanenţă, verdictul medicilor rămâne unul rezervat.

Şoferul român de TIR a scăpat nevătămat, însă a suferit un şoc. Spiritele au fost chiar la un pas să degenereze în momentul în care mai mulţi tineri, prieteni ai adolescentului veniţi să se intereseze de starea acestuia, au dat nas în nas cu reprezentanţi ai firmei la care era angajat românul şi care au venit la faţa locului, de asemenea, pentru a-l susţine pe şoferul de TIR.

Ancheta continuă în acest caz, urmând să se stabilească circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel