Un român, înarmat cu o macetă a semănat groază în Palermo

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Noapte de coșmar! Locuitorii nu au închis un ochi. Mai multe apeluri disperate făcute de italieni la poliție anunțau că un bărbat amenință trecătorii.

 

Noapte de coșmar! Locuitorii din Palermo nu au închis un ochi. Mai multe apeluri disperate făcute de italieni în toiul nopții la poliție anunțau că un bărbat amenință trecătorii cu o macetă.

 

Acesta a fost văzut în mai multe locuri până să fie identificat și prins de polițiști. Mai întâi, românul s-a îndreptat amenințător către șoferii care încercau să intre într-o benzinărie din zona Regione Siciliana, pentru a alimenta, după care s-a dus în campusul universitar.

 

Una dintre zecile de victime le-a povestit polițiștilor, că bărbatul a coborât dintr-o mașină gri, a scos o macetă și s-a îndreptat spre ea. Speriată, femeia s-a refugiat în cabina postului de pază al Universității de unde a sunat la 113. Alte apeluri au fost făcute de câțiva tineri îngroziți care spuneau că l-au văzut pe bărbatul înarmat pe via Ernesto Basile.

 

Live Sicilia relatează că bărbatul de 39 de ani a fost prins, în cele din urmă, pe Vialle delle Scieze. Polițiștii au găsit maceta în mașină pe care au confiscat-o, iar românul a fost reținut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel