Un pensionar din Italia s-a „distrat“ cu o prostituată româncă: Complicii ei l-au șantajat că vor da totul în vileag

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Doi români au fost condamnați pentru șantaj, în Italia, după ce au forțat un pensionar italian să le dea bani pentru a nu îi trimite soției sale fotografii compromițătoare cu el în companiei unei prostituate românce.

Un pensionar care locuia în zona Morbegnese a fost victima unui șantaj ticluit de trei români. Cele trei persoane au fost, recent, condamnate la 16 ani de închisoare sub acuzația de extorcare.

Un român în vârstă de 34 de ani, F.A.S. și un alt român de 28 de ani, rezidenți în Cosio Valtellino, au primit câte 6 ani și șase luni de închisoare și au fost obligați la plata unei amenzi de 6.000 de euro, respectiv 5.000 de euro.

De asemenea, G.G., un italian în vârstă de 54 de ani, din Cosio Valtellino, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare și la plata unei  amenzi de 1.000 de euro, portivit sondriotoday.it.

Cei trei sunt acuzați că, în 2014, i-au cerut bărbatului suma de 800 de euro, amenințându-l că soția sa ar urma să primească mai multe fotografii compromițătoare surprinse în timp ce acesta întreținea relații sexuale cu o tânără româncă, între timp condamnată. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel