Un nou gadget pentru iubitorii de tehnologie: căști care purifică aerul. Prețul lor atinge aproape 1.000 de euro

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un nou gadget pentru iubitorii de tehnologie: căști care purifică aerul. Prețul lor atinge aproape 1.000 de euro / Foto: Captură video youtube
Un nou gadget pentru iubitorii de tehnologie: căști care purifică aerul. Prețul lor atinge aproape 1.000 de euro / Foto: Captură video youtube

O companie de electrocasnice tocmai a scos niște căști care purifică aerul și care costă 1.317 dolari australieni ( 949 de euro). Acum poți în sfârșit să respiri și să cânți pe stardă, dacă ești dispus să scoți banii din buzunar.

Potrivit Dyson, aceste căști oferă un sunet de înaltă calitate, furnizând în același timp un flux de aer purificat către nas și gură pentru a aborda "problemele urbane legate de calitatea aerului și poluarea fonică".

Jake Dyson, fiul fondatorului James Dyson, a declarat despre această invenție: "Oferă un jet de aer proaspăt fără a vă atinge fața, folosind filtre de înaltă performanță și două pompe de aer miniaturizate. După șase ani de dezvoltare, suntem încântați să oferim aer pur și sunet pur, oriunde".

Deși acesta este un design destul de inovator - mai ales în epoca unei pandemii - nu putem să nu ne gândim că arată ca o cască Darth Vader din noua eră.

Compania, cunoscută mai ales pentru aspiratoarele și uscătoarele de păr, a declarat că este un pas în necunoscut pentru Dyson, deoarece a fost nevoie de peste 500 de prototipuri pentru a fi dezvoltat.

 

 

Cum funcționează

 

Practic, compresoarele din fiecare cască pentru urechi atrag aerul prin două filtre cu două straturi și două fluxuri de aer purificat către nas și gură, despre care se spune că curăță 99% din particule.

Așadar, țânțarii, praful și fumul nu au nicio șansă.

Primul produs purtabil al Dyson vine, de asemenea, cu mai mulți senzori care monitorizează intensitatea fluxului de aer și calitatea aerului din jur.

Cu toate acestea, Dyson Zone ar fi putut arăta cu totul altfel, deoarece primele prototipuri includeau un snorkel și un rucsac pentru a ține motorul și căștile.

Ffiltrele dispozitivului din căștile pentru urechi ar trebui să dureze aproximativ 12 luni în majoritatea orașelor europene. Cu toate acestea, ei avertizează că clienții care locuiesc în regiuni mai poluate vor trebui să le schimbe mai regulat.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei măști de față de înaltă tehnologie cu melodii, acesta ar putea fi cadoul de Crăciun potrivit pentru dumneavoastră, conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel