Un medic român din Belgia îi desființează pe protestatarii din România: "Vă murdăriți cu propria flegmă. Astfel au plecat mulți oameni mari și puțini vor mai rămâne"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Medicul român Ana Cichirea, care în acest moment lucrează la un spital din Mechelen, în Belgia, a transmis un mesaj extrem de dur protestatarilor care au ales să comită acte de violență în România.

"Dragi protestatari români, V-a ajuns cuțitul la os și ați ieșit în stradă. Mai bine decât medicii, nu știe nimeni cum e cu oasele și cu cuțitele și tot ei, medicii, vă înțeleg necondiționat, dintotdeauna, durerile, frustrările și neajunsurile. Pentru voi, dragi protestatari, cuvântul sacrificiu are o semnificație aparte referindu-se cu predilecție la nesatisfacerea nevoilor umane primare, cum ar fi mâncatul și băutul. În perioade de criză, oamenii mici își întorc cavitatea bucală către anus, iar oamenii mari caută soluții, își asumă, iau decizii, ajută . Pentru voi, dragi protestatari, cuvântul libertate este sinonim cu infracționalitate nepedepsită de lege și în acest sens distrugeți tot ce vă stă în cale. Voi scuipați uitându-vă în SUS și vă murdăriți cu propria flegmă. Adevărații criminali nu se mânjesc cu sângele pacienților, dragi protestatari. Adevărații criminali atacă moral un sistem medical aflat la limită, transmit prin pancarte agramate mesaje care nu le aparțin și se joacă cu viețile oamenilor blocând ambulanțe. Dragi protestatari, adevărații criminali au distrus în aceste zile și ultima picătură de speranță că aș putea vreodată să mă întorc în țara mea!ASTFEL au plecat mulți oameni mari și prea puțini vor mai rămâne. Rușine! Cu drag, un om," este mesajul medicului Ana Cichirea.

Proteste majore în România. Polițiștii îi identifică pe protestatari

Un val major de proteste a avut loc în România împotriva noilor restricții anunțate, cele mai multe degenerând în violențe și acte de vandalism. Polițiștii îi identifică acum pe huligani de pe imaginile camerelor de supraveghere și de pe filmările care s-au făcut. 

Polițiști din cadrul Poliției Capitalei , sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare 24 de mandate de percheziție domiciliară, în București și în județele Giurgiu, Prahova și Ilfov și mai multe mandate de aducere, în cazul infracțiunile săvârșite în noaptea de 29 spre 30 martie, în zona Piața Unirii, în timpul protestelor față de noile restricții.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost identificate și vor fi conduse la audieri 22 de persoane.

În timpul perchezițiilor au fost găsite și ridicate mai multe probe și mijloace de probă, inclusiv materiale pirotehnice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel