Un măcelar a devenit popular după ce a început să vândă cârnați "Regele Charles al III-lea" - făcând mișto de degetele sale umflate

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un măcelar a devenit popular după ce a început să vândă cârnați "Regele Charles al III-lea" - făcând mișto de degetele sale umflate
Un măcelar a devenit popular după ce a început să vândă cârnați "Regele Charles al III-lea" - făcând mișto de degetele sale umflate

Un măcelar din Noua Zeelandă l-a ironizat pe Regele Charles al III-lea și "degetele sale umflate", vânzând "degete de cârnați Regele Charles" pentru a marca ascensiunea sa la tron. 

Măcelăria Avon's Butchery din Auckland a anunțat miercuri, într-o serie de postări pe rețelele de socializare, că va stoca cârnații cu nume special pentru o perioadă limitată de timp. 

Regele Charles al III-lea a urcat oficial pe tron sâmbătă, în urma decesului mamei sale, regina Elisabeta a II-a, joia trecută, la vârsta de 96 de ani.

Avon's Butchery a luat numele regelui pentru linia lor de cârnați, într-o aluzie veselă la fotografiile recente care au fost distribuite între timp pe rețelele de socializare cu degetele sale mărite.

 

Regele Charles s-a mai referit anterior la degetele sale ca fiind "degete de cârnați" în 2012

 

Măcelăria a postat mai întâi o fotografie cu Regele Charles al III-lea, dar i-a îndepărtat degetele din imagine și le-a înlocuit în glumă cu cârnați adevărați. 

'Mă duc în iad', scria în legendă. "Stoc limitat", conform Daily Mail. POZE AICI.

Următoarea imagine este cu adevăratele 'degete cu cârnați ale regelui Charles al III-lea' de la măcelărie.

 

Actualul rege suferă de ani de zile de această afecțiune

 

Un medic britanic a explicat între timp că numeroase afecțiuni de sănătate ar putea fi responsabile pentru umflături, precum și retenția de apă sau - cel mai probabil - pur și simplu vârsta înaintată. 

'Edemul este o afecțiune în care organismul începe să rețină lichide la nivelul membrelor, în mod normal la nivelul picioarelor și gleznelor, dar și la nivelul degetelor, ceea ce face ca acestea să se umfle', a declarat doctorul Gareth Nye pentru Daily Star.

„Pentru a vedea dacă aceasta este cauza, apăsarea zonei umflate timp de aproximativ 15 secunde ar provoca o depresie în zonă'.

Femeile sunt mai predispuse la edeme decât bărbații, deoarece hormonul feminin, progesteronul, tinde să provoace această afecțiune, lăsând unele femei cu gleznele umflate chiar înainte de menstruație.

Persoanele mai în vârstă pot dezvolta această afecțiune dacă stau jos pentru perioade lungi de timp.

 

Regele Charles a fost fotografiat de mai multe ori cu mâinile și picioarele umflate

 

Regele Charles a fost fotografiat de mai multe ori cu mâinile și picioarele umflate, în mod vizibil după perioade lungi petrecute în avion sau călătorii în țări calde. 

Un alt motiv potențial pentru "degetele de cârnaț" este artrita. 

'Artrita - o altă afecțiune frecventă la persoanele de peste 60 de ani. Aceasta afectează adesea trei zone principale ale mâinii - articulația degetului mare sau oricare dintre articulațiile degetelor', a spus el.

'Degetele devin de obicei rigide, dureroase și umflate și, deși medicamentele pot ajuta la ameliorarea durerii, umflătura poate rămâne'.

Alte cauze ar putea fi o dietă bogată în sare sau medicamente specifice, cum ar fi cele făcute pentru tensiunea arterială ridicată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel