Un italian a încercat să ducă de nas autoritățile vamale din România făcând contrabandă cu sicrie

Eduard Pascu |
Data publicării:

Polițiștii de Frontieră din Constanța au descoperit modul inedit prin care o firmă din Satu Mare încerca să evite plata taxelor vamale pentru produse finite.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 220 bucați sicrie demontate, introduse în țară prin folosirea de acte nereale.

În data de 03.09.2021, polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu şi au efectuat control fizic, în cooperare cu lucrători vamali, asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judetului Satu Mare, administrată de un cetățean italian, transmite Poliția de Frontieră.

Astfel, au fost descoperite, în plus față de cele declarate, 220 sicrie demontate, introduse in țară prin folosirea de acte nereale.

Bunurile, în valoare de peste 200.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel