Un interlop din Constanța își plătea vacanțele în străinătate și reparațiile mașinii de pe urma a două fete pe care le punea să se prostitueze 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un interlop a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta își plătea vacanțele în străinătate și chiar reparațiile mașinii de pe urma exploatării a două fete, dintre care una minoră. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis marți propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui inculpat cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, în formă continuată.

Conform procurorilor, în perioada noiembrie 2022 – martie 2023, inculpatul a înlesnit practicarea prostituției de către două persoane, una de 22 de ani și una minoră până în februarie 2023.

Astfel, inculpatul a găzduit victimele în locuinţa sa din Năvodari şi le-a asigurat transportul la şi de la locul practicării prostituției, situat în municipiul Constanța. De asemenea, acesta a obţinut de la persoanele vătămate bani realizaţi prin practicarea prostituţiei, pe care i-a folosit pentru asigurarea traiului zilnic, întreţinerea stării tehnice a autoturismului său, achiziţionarea de carburant şi de bunuri personale, precum şi pentru a merge în vacanțe.

Inculpatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat anterior în străinătate pentru săvârşirea unor alte infracţiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel