Un individ a rupt intenționat crucea polițistului Bogdan Gigină. Mama lui, apel către populație: "Cine îl cunoaște?"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un individ a fost filmat în timp ce rupe crucea polițistului Bogdan Gigină, situat în zona Știrbei-Vodă.

Mama lui Bogdan Gigină a postat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă și cere ajutorul persoanelor care l-ar putea recunoaște pe cel care a făcut o astfel de faptă revoltătoare. 

"In seara de 27 sept, la ora 0,28 minute, pe Stirbei-Voda(Casa Radio) este rupta crucea copilului meu. În filmare apare un cetățean în urma celui care a rupt-o și o așează din nou în interiorul garduletui. Va rog dacă îl cunoașteți sau dacă va vedea acest mesaj îl rog din suflet sa ma contacteze.S-au poate cineva îl recunoaște pe cel care rupe crucea... Va rog din suflet distribuiți.... cu ajutorul dvs poate identificam făptașul.... s-au măcar mesajul ajunge la băiatul care a pus crucea la loc. Mulțumesc din suflet!" este mesajul lui Carmen Gigină.

Iată imaginile:

 

Bogdan Gigină a decedat în 2015 în urma unui accident care a produs un uriaș cutremur la vârf


Conform DNA, accidentul rutier care a determinat decesul poliţistului Gigină s-a produs ca urmare a nerespectării de către Gabriel Oprea, Petre Mazilu şi General MPM Impex SRL a dispoziţiilor legale şi a măsurilor de prevedere pentru exercitarea unor activităţi - activitatea de însoţire a ministrului de către poliţişti rutieri în cazul lui Oprea, respectiv activitatea de realizare a unor lucrări în carosabil în cazul firmei şi administratorului acesteia.

"În seara de 20 octombrie 2015, agentul de poliţie Gigină Bogdan-Cosmin, în vârstă de 28 de ani, a fost implicat într-un accident de circulaţie pe o stradă din municipiul Bucureşti, în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral şi facial cu fractură craniană, leziuni care au cauzat decesul. La momentul producerii accidentului, victima Gigină Bogdan-Cosmin făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a ministrului Oprea Gabriel, care preceda în trafic autoturismul în care se afla ministrul. La momentul producerii accidentului, ministrul Oprea Gabriel se deplasa către locuinţa sa", susţinea DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel