Un hotel din Spania îi va plăti lui Daddy Yankee aproape 1 milion de dolari, după ce un hoț încă necunoscut i-a furat cântărețului mai multe bijuterii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Daddy Yankee
Daddy Yankee

Un tribunal spaniol i-a ordonat lanţului hotelier Melia să îl despăgubească pe starul muzicii latino Daddy Yankee şi pe soţia lui cu suma de 908.950 de dolari pentru bijuteriile care le-au fost furate dintr-o cameră de hotel în 2020, potrivit unor documente judiciare dezvăluite vineri, informează Reuters.

Artistul, soţia sa şi anturajul lui s-au cazat la un hotel Melia din oraşul mediteraneean Valencia în august 2020, într-o perioadă în care artistul urma să susţină un concert în cadrul unui festival muzical organizat într-o localitate din apropiere, Gandia.

Pe 6 august, o persoană necunoscută a furat bijuterii - inclusiv două ceasuri, trei lănţişoare şi patru brăţări - în valoare de peste 1 milion de dolari din seiful din camera sa de hotel, se arată într-o declaraţie judiciară, datată din 9 ianuarie 2024, dar publicată abia vineri.

Instanţa spaniolă a declarat că modul de operare al hoţului nu poate fi trecut cu vederea atunci când se analizează responsabilitatea ce îi revine hotelului Melia. 'El nu ar fi putut să comită furtul dacă nu ar fi beneficiat de colaborarea nepreţuită, dar ignorată' a hotelului Melia, întrucât 'personalul acestuia a furnizat copii ale cheilor camerelor şi a deschis un seif fără a cere o identificare sigură din partea persoanei care făcea acele solicitări', se arată în documentele judiciare. Reprezentanţii grupului hotelier Melia nu au dat curs deocamdată invitaţiei transmise de Reuters pentru a face declaraţii pe această temă, potrivit Agerpres.

Daddy Yankee, al cărui nume real este Ramon Luis Ayala Rodriguez, este cunoscut mai ales pentru single-ul 'Gasolina' din 2004, primul cântec reggaeton nominalizat la premiul Latin Grammy la categoria 'înregistrarea anului'. Daddy Yankee este adeseori creditat cu inventarea cuvântului reggaeton pentru a descrie noul gen de muzică dance de la începutul anilor 1990, care îmbină hip-hop, muzică latino-caraibă şi ritmuri reggae cu rap şi cântece în spaniolă. 'Despacito', o colaborare a lui Daddy Yankee cu cântăreţul portorican Luis Fonsi din 2017, a câştigat mai multe premii Latin Grammy şi Billboard în acel an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel