Un fondator ALDE dezvăluie PLANUL lui Tăriceanu: Fuziunea cu Pro România

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Deputatul ALDE Marian Cucșa susține că deciziile ALDE din ultima perioadă, „luate de 4-5 persoane și aduse doar spre validare forurilor de conducere, sunt unele total greșite". „Vă propun să avem curajul să fim noi înșine", transmite acesta colegilor. 

Deputatul ALDE Marian Cucșa scrie pe Facebook că, în calitate de membru fondator al ALDE Timiș, ca deputat și președinte de filială, în calitate de vicepreședinte ALDE, a adresat multe întrebări în forurile de conducere ale partidului și nu a primit răspunsuri.

„Am fost printre primii care au cerut ca ALDE să iasă de la guvernare, de lângă PSD, pentru a avea candidat propriu la prezidențiale - în persoana domnului Tăriceanu, și de a merge mai departe pe picioarele noastre spre redefinirea ALDE ca partid liberal! Acum suntem în situația în care am ieșit de la guvernare, nu avem candidat, susținem un independent la alegerile prezidențiale (decizie luată fătă o analiză internă, dacă există posibilitateaunui alt candidat din rândurile membrilor ALDE, în perspectiva dezvoltării partidului), am făcut o alianță electorală cu Pro România și urmează o alianță politică și probabil fuziunea (lucruri aflate de pe Facebook, de pe pagina domnului Tăriceanu)", scrie Marian Cucșa.

Acesta consideră că deciziile ALDE din ultima perioadă, „luate de 4-5 persoane și aduse doar spre validare forurilor de conducere, sunt unele total greșite și lipsite de respect față de colegi. Ele s-au născut peste noapte, fără o analiză și o proiecție despre ce înseamnă viitorul liberalismului în România".

„De ce e mai frecventabil Pro România decât PSD? Când știm cine e Victor Ponta, că de fapt, e tot un PSD-ist plecat supărat de acasă! Am votat împotriva alianței electorale cu Pro România și nu voi susține nicio altă asociere cu formațiunea lui Victor Ponta", mai scrie deputatul, potrivit Mediafax.

Acesta își îndeamnă colegii: „să avem curajul să fim noi înșine! Să spunem ce gândim, să avem conștiință de sine și să ne implicăm acum pentru viitorul copiilor noștri, nu doar pentru viitorul imediat!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel