Un fiu își caută tatăl, dispărut de o săptămână, în Germania: Mihai a fost văzut ultima dată la o frizerie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român își caută tatăl dispărut de o săptămână în zona Durlach, Karlsruhe, Germeania. Mihai are 55 de ani și ultima dtă când și-a cnactat familia mergea la o frizerie.

Românul a dispărut în zona Durlach, Karlsruhe, Germania, vineri, 24 septembrie.

„Este vorba despre tatăl meu, Șagău Mihai, 55 ani. A dispărut vineri în jurul orei 16.00, atunci fiind văzut ultima dată la o frizerie din Durlach. Nu are actele asupra lui, persoana se poate identifica foarte ușor după poze. Înălțime 165 cm.

Rog persoanele care pot oferi orice detalii să mă contacteze la numărul 0040768445034 sau, în caz că este văzut, să anunțați poliția“, este mesajul lui Andrei, fiul românului dispărut.

Un alt român, Cătălin, este dat dispărut de aproape două săptămâni, tot în Germania. Nimeni nu știe nimic de Cătălin după ce a plecat la magazin.

Cătălin Stoica s-a pierdut duminică, 19 septembrie, în Germania. A a plecat la magazin și nu s-a mai întors. „Purta pe el tricou negru, pantalonii albaștri si adidași albi. Vă  rog să ne ajutați să-l găsim“ este mesajul unei rude de-ale tânărului român. Băiatul este originar din satul Copșa Mare din Sibiu,  are 20 de ani, 170 cm înălțime, 70 de kilograme. „Nu are școală, nu știe limba“, au mai menționat apropiații.

Citește mai multe: Tânăr român din Germania, dat dispărut de peste 10 zile. Nimeni nu știe nimic de Cătălin după ce a plecat la magazin

 

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel