Un detectiv particular australian dezvăluie motivul numărul unu pentru care oamenii dispar fără urmă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un detectiv particular australian dezvăluie motivul numărul unu pentru care oamenii dispar fără urmă
Un detectiv particular australian dezvăluie motivul numărul unu pentru care oamenii dispar fără urmă

Unul dintre cei mai importanți detectivi particulari din Australia a dezvăluit de ce oamenii fac eforturi disperate pentru a dispărea și a se asigura că nu vor mai fi văzuți de cei dragi.

În timp ce marea majoritate a persoanelor dispărute raportate la poliție la nivel național sunt găsite tefere și sănătoase, multe familii petrec ani de zile căutând răspunsuri.

National Inquiry Agency este o firmă de investigații private specializată în căutări de locații și persoane dispărute.

În timp ce firma din Sydney efectuează, de asemenea, verificări de antecedente, notificări de procese și investigații pentru clienți corporativi și recuperatori de creanțe, cazurile de persoane dispărute sunt cele mai dragi directorului Amy Elliott.

 

Un detectiv particular dezvăluie motivul numărul unu pentru care oamenii dispar fără urmă 

 

Detectivul particular a investigat numeroase cazuri în care cineva a dispărut în încercarea de a fugi de datorii, de un partener abuziv sau pur și simplu pentru a începe o nouă viață în altă parte. 

'De îndată ce aflu că există probleme financiare cu persoana dispărută, pot de obicei să identific motivul sau scopul dispariției acesteia', a declarat avocatul calificat pentru 9 Honey.

'De cele mai multe ori, persoana se retrage acolo unde știe și unde se poate ascunde. Se vor duce la rădăcinile lor'.

Primul lucru pe care îl face Elliott într-un caz nou este o investigație în rețelele de socializare ale persoanei dispărute înainte de a obține detalii de bază pentru a o identifica.

 

Principalul obiectiv al companiei este de a le oferi clienților liniște sufletească

 

În timp ce principalul obiectiv al companiei este de a le oferi clienților liniște sufletească, aceasta înseamnă, de asemenea, că Elliott și echipa sa sunt adesea purtătoare de vești proaste.

Ea și-a amintit că a dat de urma unei femei care a dispărut și a tăiat legăturile cu cei dragi schimbând totul despre ea - inclusiv numele, numărul de telefon și stilul de viață.

"Ea a vrut doar să taie complet legăturile. Iar familia ei a vrut doar să se asigure că este în viață', și-a amintit Elliott, conform Daily Mail.

O altă investigație de 18 luni a implicat urmărirea unui escroc care și-a schimbat numele de mai multe ori și care ducea o viață dublă.

 

Peste 34.000 de persoane dispărute au avut vârste sub 18 ani

 

Duminică începe Săptămâna Națională a Persoanelor Dispărute, care are ca scop sensibilizarea cu privire la problemele semnificative legate de persoanele dispărute. 

Săptămâna evenimentului anual este folosită, de asemenea, pentru a face profilul persoanelor dispărute pe termen lung și pentru a-i educa pe australieni cu privire la această problemă dureroasă.

Dintre cele 53.000 de persoane dispărute raportate de poliție la nivel național în 2021, peste 34.000 au avut vârste sub 18 ani.

În timp ce 98% dintre persoanele date dispărute sunt găsite în siguranță, mai mult de o treime sunt date dispărute de mai multe ori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel