Bacalbașa, deputat PSD,despre PROTESTE: Cei care au depus plângeri ar trebui imediat SANCȚIONAȚI

StiriDiaspora Team / 22 aug 2018, 15:25 Salveaza PDF Comentarii

Nicolae Bacalbașa, deputat PSD,  compară agresiunule din Piaţa Victoriei cu cele din Fâşia Gaza.  Violențele  jandarmilor de la protestele din 10 august sunt explicabile din punct de vedere uman, a declarat la RFI deputatul PSD Bacalbaşa.

„Deci ce s-a întâmplat acolo, au fost câteva sute, până la o mie de profesionişti perfect pregătiţi, poate mai bine pregătiţi decât jandarmii, care au avut sprijinul activ şi conştient al aşa-zişilor demonstranţi paşnici. Oricum, toţi cei care au depus plângeri, din punctul meu de vedere, ar trebui imediat sancţionaţi pentru trei lucruri: participare la o demonstraţie ilegală, conform legii româneşti, participare la o demonstraţie după orele 21 şi o rămânere în această zonă, după ce Jandarmeria a emis toate avertizările legale imperative de părăsire a zonei”, a spus Bacalbașa. 

„Eu ştiu de exemplu că de patru luni se desfăşoară nişte demonstraţii la frontiera dintre Gaza şi statul Israel, frontiera fiind un zid înalt de opt metri de beton şi grănicerii israelieni până acum, în patru luni, au împuşcat 171 de persoane şi au rănit câteva mii. Nu am văzut o reacţie violentă, deci... zicându-se că se încalcă legi acolo”.

„Păi, aici s-a încercat manipularea, cine a adus copiii este iresponsabil, pentru că s-a ştiut din timp că va fi o manifestare violentă”, a mai declarat Nicolae Bacalbașa. 
 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
YesMy