Un deputat PNL avertizează: "PSD-iștii pregătesc un spectacol grotesc la audierile miniștrilor"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a declarat, joi, că liberalii au primit semnale că "pesediștii și anexele lor" pregătesc un spectacol grotesc la audierile în comisiile parlamentare ale miniștrilor Guvernului Orban 2. 

"Avem semnale că pesedistii și anexele lor pregătesc un spectacol grotesc la audierile din comisii pentru miniștrii guvernului Orban 2. Evident, nimeni nu are expertiza lor când e vorba de kitsch și fake news, amintiți-vă că toată guvernarea Dragnea-Vâlcov a fost construită pe bazaconii cu Soros și statul paralel învățate de la Viktor Orban și Erdogan.

Dar, sigur, dacă pesedistii vor sa facă spectacol, să plângă pe umerii bugetului, să combată politicile sociale ale liberalilor, să vorbească despre deficit, eu zic ca e un bun prilej să spunem lucrurilor pe nume: să vorbim, de exemplu, despre celebrul Fond de Dezvoltare și Investiții creat de Dragnea și Vâlcov pentru a transfera banii cetățenilor către oamenii de partid", a scris Ovidiu Raețchi, joi, pe Facebook.

Liberalul a lansat o provocare pentru social-democrați și anume, dacă sunt atât de „zmei" să voteze rapid împotriva Cabinetelor PNL pentru a ajunge mai repede la anticipate.

„Și, dacă tot vor să facă spectacol, să vorbim despre blocarea programului de modernizare a Armatei de camarila lui Dragnea. Oricum, dacă tot sunt atâția "zmei" antipeneliști în partidul condus până ieri de Dăncilă, soluția e simplă: să voteze rapid împotriva cabinetelor liberale și să mergem la anticipate, să le vedem curajul și combativitatea în fața cetățenilor care îi huiduie prin piețe", a conchis Raețchi, potrivit Mediafax.

Birourile Permanente Reunite (BPR) au stabilit, marți, calendarul învestirii Guvernului Orban 2, iar audierile miniștrilor în comisii vor avea loc în zilele de 17, 18 și 19 februarie. Ulterior, pe 24 februarie, este programat votul în plen, de la ora 16.00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel