Un cuplu, aflat la cea de-a 50-a aniversare, a izbucnit în lacrimi, după ce a primit nota de plată la restaurant: „Am fost năuciți”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un cuplu aflat la cea de-a 50-a aniversare a izbucnit în lacrimi, după ce a primit nota de plată la restaurant: „Am fost năuciți” / Foto: Unsplash
Un cuplu aflat la cea de-a 50-a aniversare a izbucnit în lacrimi, după ce a primit nota de plată la restaurant: „Am fost năuciți” / Foto: Unsplash

Un cuplu din Anglia a trăit o experiență de neuitat la un restaurant  în timpul sărbătoririi celei de-a 50-a aniversări a căsătoriei lor. Ceea ce părea la început o cină obișnuită de aniversare s-a transformat într-un moment de emoție și bucurie după ce au primit nota de plată pentru mâncare.

Paul și Dawn, care s-au întâlnit la o vârstă fragedă și au crescut împreună, au decis să-și sărbătorească nunta de aur la Hickory's Smokehouse. O decizie care avea să le aducă o surpriză cu adevărat uluitoare. După ce au savurat o cină delicioasă și câteva băuturi, au fost întâmpinați de o descoperire inedită pe nota de plată.

Când au deschis nota, au fost surprinși să găsească un mesaj special: "La mulți ani, nota de plată e din partea noastră." Nu doar serviciul excelent și atmosfera caldă i-au impresionat pe cei doi, dar au fost și bucurați de un cadou generos din partea restaurantului - nota de plată de 80 de lire a fost anulată.

 

Cuplul de bătrânei s-a emoționat până la lacrimi

 

Paul a povestit: "Am văzut privirea soției mele și am știut că ceva special se întâmplă. A început să plângă de fericire. A fost un moment incredibil".

Surpriza a venit din partea unui tânăr chelner numit James, care se afla doar de șase săptămâni în funcția de director general adjunct. Auzind povestea de viață a cuplului, inclusiv diagnosticul de cancer în fază terminală al lui Paul, James a decis să facă această seară de aniversare cu adevărat specială.

Paul a adăugat: "Am fost năuciți. A trebuit să mergem să-l găsim pe chelner. Am spus: Glumești, nu-i așa?'". Cu toate că inițial au crezut că era o greșeală sau o glumă, au realizat curând că gestul era sincer și plin de generozitate.

Cuplul, care are trei copii adulți și a trecut prin multe împreună în cei 50 de ani de căsnicie, intenționează să-și trăiască viața la maxim în lunile pe care Paul le mai are de trăit. 

Paul a concluzionat: "Intenționăm cu totul să trăim viața la maxim și avem planuri pentru o mare petrecere aniversară. Vor veni oameni de peste tot. Din fericire, am suportat destul de bine chimioterapia. Atât de mulți oameni au efecte secundare atât de rele, dar suntem recunoscători pentru fiecare zi și fiecare moment împreună".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel