Un cuplu a rămas terifiat când locuința lor a devenit un stup uriaș de albine. Mierea se scurgea pe pereți VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un cuplu a rămas terifiat când locuința lor a devenit un stup uriaș de albine. Mierea se scurgea pe pereți VIDEO / Foto: Captură video youtube
Un cuplu a rămas terifiat când locuința lor a devenit un stup uriaș de albine. Mierea se scurgea pe pereți VIDEO / Foto: Captură video youtube

Un cuplu a descoperit că locuința lor se transformă într-un imens stup de albine după ce mierea a început să se scurgă pe pereți.

Kate Dempsey, în vârstă de 41 de ani, a crezut mai întâi că petele întunecate de pe pereți erau cauzate de umezeală, dar când a observat un miros dulce în aer a decis să investigheze mai departe, ridicând scândurile de pe podeaua casei sale din Folkestone, Kent.

Aici a descoperit bucăți uriașe de fagure de 2,5 metri și litri de miere.

 

Descoperirea șocantă a unui cuplu în casa lor



Kate a spus: "Totul a început în timpul verii foarte fierbinți de anul trecut. Am observat chestii negre și lipicioase care coborau pe peretele dormitorului nostru. Am ajuns în punctul în care nu mai puteam să le ignorăm. Am mirosit-o și am gustat-o și era miere.

M-am dus în camera fiicei noastre, care este deasupra noastră, și am tras înapoi covorul. Acești viermi masivi au început să se târască din podele. Am decis să ridicăm parchetul și să vedem ce se întâmplă. Am găsit un stup vechi și aproape că se composta, ieșeau o mulțime de molii.

Am scos un fagure de miere masiv de doi metri. Când eram în plin proces [de curățare], ne-am trezit într-o dimineață și camera era plină de albine."

 

 

Infestați cu albine



Ea a continuat: "Am chemat apicultorii locali pentru ajutor și unul a venit să se uite - a spus că erau albine hoațe și că veniseră în cuib pentru a fura mierea. A spus să folosim mănuși de gălbenele, deoarece albinele nu pot înțepa prin ele, și să purtăm multe straturi.

Dar apicultorul a arătat modelul de comportament - albinele zburau înăuntru prin gaura din perete, luau mierea și zburau direct afară prin fereastră din nou - așa că albinele nu erau oricum interesate de niciunul dintre noi."

După ce au făcut această descoperire neobișnuită, Kate și soțul ei, Andrew, în vârstă de 42 de ani, au început să caute o companie care să se ocupe de marea lucrare de curățare, dar au primit un preț uriaș de 10.000 de lire sterline.

Așa că, în schimb, au apelat la ajutorul unor prieteni și au făcut-o ei înșiși - sarcina uriașă a durat patru săptămâni.

 

Cuplul a scos 20 de saci de gunoi masivi plini de miere



"Vă puteți imagina ce mizerie. A fost îngrozitor", a spus ea.

"Am dus-o la groapa de gunoi în saci mari, erau 20 de saci de gunoi masivi plini de miere. Mierea nu era comestibilă, o mare parte din fagure fusese atacată de molii. Dacă ar fi fost un fagure de miere viu, am fi chemat apicultorii locali să îl extragă și să îl relocheze.

Dar am fost într-o mică încurcătură pentru că nu puteam convinge pe nimeni să o ia decât dacă plăteam un cost uriaș și, de asemenea, ar fi exterminat albinele, lucru pe care am fi vrut să îl evităm."

Kate a continuat: "Am fost foarte îngrijorată de amploarea pagubelor care ar fi putut fi provocate. Nu am idee [cât timp a stat acolo], dar ar fi durat foarte mult timp. Am vrut să încurajăm alți oameni să își verifice casele, pentru că noi am ignorat-o pe a noastră pentru o vreme.

Nu ne-am dat seama de cantitatea de pagube pe care au provocat-o și ne-am gândit că povestea noastră poate ajuta alți oameni și îi poate face să conștientizeze. Am fost atât de preocupați să rezolvăm totul după ce au fost îndepărtate, încât nu ne-a trecut prin minte până acum.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel