Un copil de şase ani dispărut de acasă, găsit fără viață în albia unui râu: Abandonat de mamă și orfan de tată, era îngrijit de o bunică

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Tragedie la râul Târnava Mică: Un tânăr în vârstă de 19 ani, venit din Germania, s-a înecat sub privirile neputincioase ale prietenilor
Tragedie la râul Târnava Mică: Un tânăr în vârstă de 19 ani, venit din Germania, s-a înecat sub privirile neputincioase ale prietenilor

Un copil de şase ani, a cărui dispariţie a fost anunţată la 112 duminică seară, a fost găsit de poliţişti decedat, în albia unui râu, în localitatea arădeană Chisindia, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

'Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre dispariţia unui băieţel de 6 ani, din Chisindia. De îndată a fost constituită echipa operativă şi au pornit căutările, împreună cu mai mulţi cetăţeni din localitate. După aproximativ 30 de minute de la sesizare, în spatele unui imobil, în albia râului din localitate, în apă, a fost găsit trupul neînsufleţit al copilaşului', arată IPJ.

Un copil de şase ani dispărut de acasă, găsit fără viață în albia unui râu

 

Echipajul de pe ambulanţă a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat. Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei, potrivit Agerpres. 

Abandonat de mamă și orfan de tată, era îngrijit de o bunică

 

Copilul, aflat în grija bunicii, a rămas un moment nesupravegheat de către aceasta, ieșind din casa și mergând în gradina de unde a ajuns la râul ce trece prin spatele grădinii, căzând în apa și dus circa 500 m, debitul apei fiind mai mare, ca de obicei, din cauza ploilor.  A fost găsit de către o vecina în spatele grădinii . La sosirea ambulanței s-a constatat decesul.

Copilul se afla în grija bunicii paterne fiind abandonat de către mamă la naștere,  iar tatăl a decedat și el în urma cu câteva luni. De asemenea micuțul suferea de mai multe afecțiuni, mai scriu cei de la glsa.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel