Doru Oprea rănit grav la protestul din 10 august a contractat o bacterie periculoasă în spital

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Doru Oprea a participat la protestul din 10 august din Piața Victoriei fiind rănit a necesitat internarea.El a publicat pe pagina sa de Facebook un buletin de analize din care reiese că a contractat în spital o bacterie.

Doru Oprea a fost rănit la coapsă în seara de 10 august la protestul din Piața Victoriei de unde i s-a extras un rest dintr-o grenadă cu gaze lacrimogene, scrie adevarul.ro
El a fost internat la Spitalul Municipal din Bucureşti de unde a fost externat sâmbătă, 18 august.
Doru Oprea a scris pe Facebook că în noaptea de sâmbătă spre duminică a început să facă febră şi să aibă frisoane, iar în urma unor investigaţii la o clinică privată a reieşit că a contactat o bacterie.
 
Sambata am fost externat de la Municipal si am plecat la Timisoara. În noaptea de sâmbătă spre duminică am început să fac febră, frisoane tot ce trebuie. Duminică am fost la Spitalul Victor Babeş din Timişoara cu probe pentru analize dar mi s-a spus ca nu e nimeni şi să revin dimineaţă. Azi dimineaţă am dus probe la Synevo si acum am luat rezultatele: clostridium. Cică e o bacterie cu care trebuie să mă lupt acum”, a scris Doru Oprea pe Facebook.
FOTO Facebook/Doru Oprea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel