Un bărbat din New York s-a îmbogățit din plimbatul câinilor. Câștigă de trei ori mai mult pe an decât un profesor

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un bărbat din New York s-a îmbogățit din plimbatul câinilor. Câștigă de trei ori mai mult pe an decât un profesor / Foto: Unsplash
Un bărbat din New York s-a îmbogățit din plimbatul câinilor. Câștigă de trei ori mai mult pe an decât un profesor / Foto: Unsplash

Un bărbat din New York a renunțat la slujba sa de profesor, în valoare de 40.000 de dolari pe an, pentru a plimba câini cu normă întreagă, iar acum câștigă 120.000 de dolari și și-a cumpărat o casă din noile sale venituri.

Michael Josephs a predat anterior la o școală pentru persoane cu nevoi speciale din districtul financiar din Manhattan, iar în 2019 a început să plimbe câinii în paralel pentru a-și suplimenta veniturile.

Tânărul în vârstă de 32 de ani a adunat rapid o grămadă de clienți - alimentat de creșterea numărului de adopții pandemice - și și-a dat seama că ar putea câștiga suficient pentru a face această muncă cu normă întreagă, așa că a renunțat la postul de profesor și a înființat Parkside Pups. 

 

120.000 de dolari pe an pentru a plimba câni

 

De atunci, Josephs a reușit să își folosească câștigurile pentru a cumpăra o casă în New Jersey și a început să construiască un fond pentru colegiul copilului său. El a declarat pentru The New York Post că slujba a fost "o binecuvântare".

În timp ce câștiga 38.000 de dolari ca profesor, Josephs își plimba și își dresa Labradorul Mix, Willy, în Prospect Park după serviciu.

Trecătorii au observat cât de ascultător era Willy și au început să îl întrebe pe Josephs dacă ar fi interesat să le plimbe câinii. 

În timp ce percepea 20 de dolari pentru plimbări de 30 de minute, el a crescut rapid o listă de clienți obișnuiți, iar în iulie 2019 a decis să plimbe cu normă întreagă și a început Parkside Pups.

Până la sfârșitul anului, a câștigat 35.000 de dolari - aproape la fel de mult cât a câștigat predând într-un an, în jumătate din timp.

Josephs a declarat pentru The Post că afacerile au scăzut atunci când pandemia a închis NYC, dar că au revenit imediat după ce newyorkezii s-au întors acasă.

Deși și-a pierdut asigurarea de sănătate atunci când și-a început propria afacere, el este asigurat în cadrul slujbei non-profit a soției sale.

'Sunt uimit de stilul de viață pe care îl pot avea ca proprietar de afacere', a spus Josephs.

 

Bărbatul a angajat în prezent cinci persoane care plimbă câini

 

De atunci, el a angajat cinci angajați cu normă întreagă, lucrează cu cinci plimbători independenți și plimbă câini din Brooklyn până în Lower Manhattan, iar în curând se va extinde în New Jersey.

El a spus că un avantaj al slujbei a fost faptul că clienții bogați îi oferă în mod regulat casele lor de vacanță în nordul statului sau în Long Island pentru a le folosi.

"Oamenii sunt foarte ospitalieri", a spus el. Josephs a spus că, deși îi este dor de studenții săi, libertatea slujbei sale și timpul pe care i-l oferă pentru a petrece cu câinii merită. 

„Iubesc această afacere - întotdeauna a fost vorba despre căței pentru mine!'. a spus Josephs.  'Ei îți dau emoție și loialitate. Nu sunt multe dezavantaje în acest sens”, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel