Un bărbat a fost ucis de o fată de 16 ani pe care o SECHESTRASE într-un apartament

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
foto ILUSTRATIV
foto ILUSTRATIV

O fată de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat de 41 de ani, care a sechestrat-o luni noapte într-un apartament din Piatra Neamț. Speriată, tânăra a luat un cuțit și a început să-l lovească de mai multe ori.

Incidentul a avut loc luni noaptea, în jurul orei 1.00. O tânără în vârstă de 16 ani a anunțat printr-un apel la 112 că a fost sechestrată într-un apartament din Piatra Neamț și că l-a înjunghiat pe cel care o ținea cu forța în apartament, pentru a se apăra când acesta a încercat să o violeze.

Oamenii din bloc s-au alarmat când au auzit ţipete din apartamentul închiriat de bărbatul de 41 de ani. ”Se auzea un ţipat ca de copil şi două bufnituri.”

”Era târziu, după 12, am văzut maşini pe poliţie, m-am întâlnit cu două femei care mi-au zis că au auzit ţipete de ajutor.”

Potrivit stiri-neamt.ro, fata de 16 ani, din localitatea Dochia, ar fi fost ademenită la locuința bărbatului, după ce acesta i-ar fi promis un loc de muncă. Când a ajuns în apartamentul bărbatului, acesta ar fi încercat să o violeze. Tânăra nu a reușit să fugă pentru că ușa fusese încuiată și a luat un cuțit cu care l-a înjunghiat mortal pe bărbat.

Fata de 16 ani a fost găsită ascunsă într-o cameră. Potrivit agenţilor, un echipaj a ajuns acolo după aproape o oră. Pentru că nu aveau informaţii precise, au spart uşile de la două apartamente, până să o găsească pe adolescentă.

Vecin: ”Mi-au spart uşa, au intrat peste mine, au căutat, m-au întrebat dacă am sechestrat pe cineva.”

Cei de la Ambulanţă au constatat apoi decesul bărbatului.

Fata le-a povestit anchetatorilor că ar fi găsit luni pe Internet un anunţ de angajare în străinătate. Aşa s-a întâlnit cu bărbatul de 41 de ani şi a mers cu el ca să discute oferta. Adolescenta provine dintr-o familie sărmană, de lângă Piatra Neamţ.

Minora a fost găsită într-un apartament din Piatra Neamț, alături de cadavrul unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Brașov. 

Potrivit anchetatorilor, acesta a fost înjunghiat în zona toracică.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel