Un băiețel de 5 ani a impresionat toată Italia. A fugit de acasă și a făcut autostopul: "Vreau să ajung la mama, la spital"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Povestea unui băiețel de 5 ani a impresionat toată Italia, după ce micuțul a fugit de acasă pentru a merge la mama lui, care lucrează într-un spital. 

Un băiețel de 5 ani din localitatea Pordenone (provincia Pordenone) a fugit de acasă, de lângă bunici, ca să meargă la mama lui, care lucrează într-un spital din Trieste. Femeia nu a mai mers acasă de o lună, ca să nu-și infecteze familia cu noul coronavirus.

Potrivit publicației ilgazzettino.it, după ce a fost certat de bunici că a înfundat toaleta cu hârtie igienică, băiețelul a ieșit din casă fără să fie observat, hotărât să meargă să-și vadă mama.

"Vreau să ajung la mama, care lucrează la spital"

 

Copilul a ieșit în stradă și a făcut autostopul. Băiețelul i-a cerut unui șofer să-l ducă la mama lui: "Vreau să ajung la mama, care lucrează la spital". La un moment dat, copilul a fost observat de un echipaj al Gărzii de Finanțe, care l-a dus înapoi la bunici.

Mama băiețelului luptă în prima linie împotriva coronavirusului, într-un spital din Trieste, și l-a lăsat pe copil cu părinții ei, pentru a evita orice risc de infecție cu COVID-19.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel