Un autocar cu copii, implicat într-un accident rutier în Franța. Şaisprezece victime au ajuns la spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un autocar cu copii, implicat într-un accident rutier în Franța. Şaisprezece victime au ajuns la spital. Sursa foto: leparisien.fr
Un autocar cu copii, implicat într-un accident rutier în Franța. Şaisprezece victime au ajuns la spital. Sursa foto: leparisien.fr

Un autocar, în care se aflau mai mulți copii, care se întorceau dintr-o tabără de vară, a fost implicat într-un accident în sudul Franţei, relatează DPA.

Accidentul rutier grav a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 8:45, pe N85, în apropiere de orașul Corps, în Isère. Este vorba despre un autobuz, care transporta copiii de școală primară din Sceaux, în Hauts-de-Seine, care se întorceau dintr-o tabără de vacanță din Hautes-Alpes și urma să ajungă la gara Grenoble, pentru a lua trenul spre Paris, scrie Le Peparisien.

Din motive necunoscute, autocarul a părăsit carosabilul în apropiere de satul Corps şi a coborât pe pantă până într-un curs de apă. Cu toate acestea, autobuzul a rămas pe roţi şi nu s-a răsturnat. 

Şoferul autocarului şi o femeie aflată la bord au fost răniţi grav şi transportaţi cu elicopterul la un spital din Grenoble. Treisprezece copii şi o altă persoană au fost rănite uşor.

Autocarul ar fi trebuit să transporte 40 de copii după o săptămână într-o tabără de vacanţă la gara din Grenoble, de unde grupul urma să revină la Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel