Un autobuz plin cu pasageri a explodat: O persoană a murit şi alte 42 sunt rănite - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Ucraina. O explozie puternică a ucis trei persoane la o fabrică de praf de pușcă destinată producerii de sisteme de apărare aeriană / Foto: ILUSTRATIV
Ucraina. O explozie puternică a ucis trei persoane la o fabrică de praf de pușcă destinată producerii de sisteme de apărare aeriană / Foto: ILUSTRATIV

O persoană şi-a pierdut viaţa şi 42 au fost rănite într-o explozie produsă la bordul unui autobuz, într-un oraş din nord-estul Chinei.

Deflagraţia, extrem de puternică, a spulberat geamurile vehiculului, dar acesta nu a luat foc. Doi dintre răniţi sunt în stare critică, potrivit presei locale. Pe reţelele sociale au apărut imagini ale unui pasager rănit care aşteaptă ajutor, aşezat pe bordura trotuarului.

Cauza accidentului nu a fost încă stabilită. Pe internet se speculează că ar fi explodat bateria autobuzului, care avea propulsie electrică, sau o butelie transportată de vreun pasager. Anul trecut, în acelaşi oraş, o explozie s-a soldat cu patru morţi şi 47 de răniţi. 

 

Martori au declarat că au auzit un zgomot foarte mare în momentul exploziei

 

Imagini apărute în social media arată autobuzul pe marginea şoselei, cu geamurile sparte şi cioburi în jur. Pe Twitter a fost postat şi un filmuleţ în care apare un bărbat rănit care se afla în autobuz. 

 

Martori au declarat că au auzit un zgomot foarte mare în momentul exploziei, conform Observator. Ei au precizat că autobuzul nu a luat foc. O persoană a murit în urma exploziei care a survenit în oraşul Shenyang, în provincia Liaoning. Alţi doi oameni au fost răniţi grav, iar 40 de persoane au suferit răni minore.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel