Un apartament de 10 metri pătrați în Belgrad, scos la vânzare cu 43.000 de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un apartament de 10 metri pătrați în Belgrad, scos la vânzare cu 43.000 de euro. Sursa foto: freepik.com
Un apartament de 10 metri pătrați în Belgrad, scos la vânzare cu 43.000 de euro. Sursa foto: freepik.com

Ne-am obișnuit cu prețurile piperate pe metru pătrat când vine vorba de vânzarea și închirierea apartamentelor, dar un anunț postat în Belgrad a uimit pe toată lumea. 

Pe un site imobiliar din Serbia a apărut un anunț de vânzare a unui apartament d la prețul de 43.000 de euro. Acest preț nu ne-ar fi șocat atât de tare dacă nu ar fi fost un apartament de doar 10 metri pătrați.

Deci, mai precis, un metru pătrat în acest apartament costă 4.000 de euro. În anunț scrie că apartamentul are o baie mică, o canapea și un dulap, putând fi folosit și ca spațiu de afaceri.

În anunț, se mai subliniază că apartamentul este situat în Belgrad, într-o locație excelentă pe strada Vojislava Ilića. Apartamentul este izolat termic, iar cheltuielile cu utilitățile sunt mici. Apartamentul este situat la etajul 5 al unui bloc care dispune de lift si 

Pe rețelele de socializare au apărut imediat diverse comentarii ale internauților care nu le-a venit să creadă că cineva poare cere o asemenea sumă de bani pentru un astfel de apartament.

De asemenea, reclama unui apartament atractiv al agenției imobiliare Fotocasa atrage atenția multor utilizatori datorita prețului mic de închiriere.

 

Un apartament situat în centrul istoric din Sevilla poate fi închiriat cu doar 50 de euro pe lună

 

Chiriile cresc vertiginos în Spania. Deși există zone mai scumpe și mai puțin accesibile pentru a închiria o locuință, găsirea unei opțiuni care se potrivește bugetului, cu atât mai mult într-un oraș precum Sevilla, poate deveni o sarcină grea și complicată.

Prin urmare, acele apartamente și case ale căror prețuri sunt sub medie își găsesc imediat un chiriaș. Cel mai ciudat lucru este că unele dintre cele mai ieftine apartamente sunt încă disponibile pe portalurile imobiliare de pe Internet. Este cazul unui apartament capabil să impresioneze pe oricine.  

Este publicat de agenția imobiliară Fotocasa. Apartamentul ae 50 de metri pătrați, este situat pe strada San Luis, lângă frumoasele biserici Santa Marina și San Luis de los Franceses, fiind complet echipat pentru a te muta ... și se închiriază cu doar 50 de euro pe lună.

Apartamentul, cu aspect destul de bun și funcționalitate deosebită, poate fi închiriat începând cu luna noiembrie. Are un dormitor cu patul dublu, precum și o cameră în plan deschis de 28 mp cu living și bucătărie, aceasta din urmă complet utilată cu electrocasnice. De asemenea, include un loc de garaj de 11,60 mp, un depozit și o frânghie pe acoperiș.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel