Un angajat al Penitenciarului Arad s-a împuşcat în cap cu arma din dotare

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Un angajat al Penitenciarului Arad s-a împuşcat, sâmbătă, cu arma de serviciu şi a decedat, procurorii fiind la faţa locului pentru a face cercetări.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat, că se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului criminalist, "iar încadrarea faptei se va face ulterior, cel mai probabil pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii".

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Ionel Iovescu, a declarat, pentru Agerpres, că victima avea 32 de ani şi lucra pe postul de agent de trei ani.

Angajatul a folosit arma de serviciu pentru a se împuşca la locul de muncă.

Surse din cadrul penitenciarului afirmă că bărbatul nu era cunoscut de colegi cu probleme de sănătate, emoţionale sau financiare, astfel că deocamdată nu se ştie de ce şi-ar fi luat viaţa.

Pe lângă ancheta începută de procurori, conducerea Penitenciarului Arad a început o anchetă internă. 

Penitenciarul Arad: Angajatul care s-a împuşcat avea atribuţii de manipulare şi distribuire a armamentului

 

Angajatul Penitenciarului Arad care s-a împuşcat, sâmbătă, cu arma de serviciu, avea atribuţii de manipulare şi distribuire a armamentului şi a fost găsit mort în magazia de armament a unităţii.

Administraţia Penitenciarului Arad a informat că bărbatul a fost găsit de către colegi în jurul orelor 12,00.

"Un poliţist de penitenciare care avea atribuţii de manipulare şi distribuire a armamentului, aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat, în magazia de armament a unităţii. Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului", a transmis instituţia.

Conform sursei citate, o echipă multidisciplinară din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, coordonată de directorul Direcţiei Management Resurse Umane, s-a deplasat la sediul Penitenciarului Arad, în vederea efectuării unei anchete pe linie administrativă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel