ULTIMĂ ORĂ. Rareş Bogdan: O decizie luată cu multă DURERE

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareş Bogdan a făcut primele declaraţii după şedinţa liberalilor. Vezi mai jos declaraţiile sale.

"Voi rămâne acelaşi. Mă voi bate pentu libertatea presei, pentru libertatea cuvântului. Mulţumesc colegilor mei de la Realitatea TV, mulţumesc lui Cozmin pentru cei şase ani şi lansele pe care mi le-a dat. Sper să hgăsească un înlocuitor mult mai bun decât mine. Eu părăsesc presa cu durere. A fost cea mai grea decizie a mea din această viaţă. Urmează o nouă etapă în care sper să am acelaşi succes ca în presă", a declarat Rareş Bogdan.

 

Rareş Bogdan: "Am părăsit pentru MOMENT studioul. Rămân adversarul PSD"

 

Jurnalistul a ţinut să transmită un fanilor săi, în care îi asigură că nu va renunţa la valorile pe care şi-a clăfdit imaginea de jurnalist.

"Ultimul telefon dat înainte de a lua decizia şi de a o face publică a fost cu soţia fostului preşedinte PNL, Mircea Ionescu Quintus. Nu putem abandona România în braţele PSD. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă de la măsuţa mea din studio. Nu îi abandonez nici pe telespectatori, nici pe români, nici pe ascultători, nici pe citititori. Din contră, îi voi reprezenta. Nu cer nimic Partidului Naţional Liberal.

"Mă voi bate în continuare, chiar dacă am părăsit pentru moment strada- pentru moment - şi studioul de televiziune, pentru a afla adevărul despre 10 august. Vinovaţii trebuie să plătească", a mai declarat jurnalistul.

 

Rareş Bogdan: "Voi fi prezent în diaspora, la Milano şi Padova"

 

"Mă voi bate alături de colegii mei şi voi bate fiecare oraş şi comună din România. Voi pleca la fraţii noştri din diaspora, începând de vinerea viitoare, când voi fi la Milano şi Padova, să le explicăm tuturor, inclusiv celor care s-au lăsat păcăliţi de PSD la alegerile din urmă cu doi ani şi două luni că aşa nu se mai poate, că PSD scufundă România. Am fost un adversar al PSD încă din timpul mineriadelor. Am fost şi rămân un adversar al PSD. PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea a derapat complet. Îşi bate joc de pensionari, de capitalul românesc, îşi bate joc de români", a mai spus Rareş Bogdan.

 

Rareş Bogdan îl susţine pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale

 

Jurnalistul a mai precizat că se va alia cu Opoziţia şi va evita să lanseze orice atac la adresa lor şi speră că preşedintele Klaus Iohannis va obţine un al doilea mandat.

"Vă asigur că de la mine, în următoarele 10 săptămâni, nu va porni niciun atac la adresa celorlalţi colegi din Opoziţie. Ei sunt colegii şi prietenii noştri şi alături de ei trebuie să facem un front comun după alegerile de la europarlamentare pentru a asigura o coaliţie majoritară care să îl ducă fără probleme pe Klaus Iohannis la al dloilea mandat prezidenţial încă din primul tur, să câştige alegerile locale în toate marile oraşe din România, în comune, în orăşele şi să câştige cu o largă majoritate alegerilor parlamentare", a adăugat Rareş Bogdan.

Jurnalistul a lansat şi o invitaţie publică la adresa lui Crin Antonescu pentru a se alătura campaniei. 

 

Rareş Bogdan: Cel mai greu e să îmi petrec seara fără telespectatorii mei

 

În încheierea alocuţiunii sale, jurnalistul Rareş Bogdan a spus, cu tristeţe, că cel mai greu îi va fi să stea departe de fanii săi, dar va răspunde la invitaţia oricărei televiziuni pentru interviuri.

"Lupta noastră este ca PSD, ALDE şi UDMR să părăsească în genunchi guvenrarea. Nu mai au ce căuta la conducerea acestei ţări. Îşi bat joc de prea mult timp de români. Vă asigur că în mine românii vor avea un sprijin. (...) Cel mai greu moment pentru mine este să îmi petrec seara fără telespectatorii şi ascultătorii mei. Vor fi probabil zile şi săptămâni grele. Mă bazez, însă, că vor suplini asta colegii mei de la toate televiziunile, inclusiv Realitatea TV, cărora mă ofer pe tavă", a conchis Rareş Bogdan.

Cunoscutul jurnalist a luat decizia după ce a respins iniţial a respins ideeas de a părăsi presa, chiar şi după e s-a înscris în PNL. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel