ULTIMĂ ORĂ. Iohannis: „Nu, doamna PREMIER, nu-i mai AMĂGIȚI pe români”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis face o declarație de presă în aceste momente la Palatul Cotroceni. Acesta susține că și-ar fi dorit să promulge un buget bun pentru români, însă „nu a fost să fie”. „PSD nu a ținut cont de nimic și a mers mai departe cu bugetul rușinii naționale”, susține Iohannis.

Legea bugetului am care am retrimis-o Parlamentului a ajuns la promulgare neschimbtă. O zi, o singură zi, atât a alocat PSD în Parlament pentru reexaminarea unui proiect atât de important pentru țară. E de-a dreptul rea-voință refuzul PSD de a repara un buget care, evident, va genera efecte negative în economie.

Mi-aș fi dorit să promulg un buget bun pentru români. Nu a fost să fie. Dintr-o logică exclusiv politicianistă, PSD nu a ținut cont de nimic și a mers mai departe cu bugetul rușinii naționale.

Citește și Klaus Iohannis se ALĂTURĂ PROTESTULUI: "Sunt alături de ei"

Nu doamna premier, nu ați mărit nimic anticipat, încetați să-i amăgiți pe români și citiți propriul program de guvernare, acolo scrie cât va fi punctul de pensie. Știți cât e punctul de pensie acum? Nu e 1.265 lei, cum ați promis, e 1.100 de lei. Abia în septembrie, cu creșterea promisă și nu știm dacă o veți respecta, va ajunge la suma promisă.

Mereu alții sunt de vină, nu PSD, pentru problemele din sănătate, educație. Doamna ferește! Nu PSD ca și cum n-ar fi PSD la putere. În realitate, guvernarea PSD e o mare gaură neagră pentru România”, a declarat Iohannis.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel