UK. Trei români deghizați în polițiști JEFUIAU turiștii din centrul Londrei

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei români au fost condamnați la închisoare, după ce au fost prinși în timp ce se prefăceau că sunt polițiști tâlhăreau turiștii și trecătorii din centrul Londrei.

Pe 29 ianuarie, la ora 08.15, polițiștii i-au văzut pe români discutând cu un cuplu în zona centrală a orașului. Ofițerii și-au dat seama că sunt martorii unui jaf în plină desfășurare, datorită comportamentului celor trei, relatează ziarulromânesc.net.

"Cred că acești bărbați făceau parte dintr-o grupare de criminalitate organizată care vizează în primul rând turiștii care vin la Londra în vacanțe și care au importante sume de bani", a declarat sergentul de Poliție Andy Marsh din Westminster.

Când polițiștii adevărați s-au apropiat, Ghiță a fugit, iar Gheorghe a pus ceva în buzunarul de la spate al victimei, înainte să fugă alături de Dumitru, mai relatează aceeași sursă.

Victimele au spus că au fost abordate de către Ghiță, în timp ce căutau loculul unde trebuia să se cazeze. Acesta a pretins că îl cunoaște pe proprietar și s-a oferit să îl sune pe acesta. În timp ce îi conducea pe una dintre străzile adiacente, au apărut Dumitru și Gheorghe care au spus că sunt ofițeri de poliție. Aceștia le-au cerut turiștilor să le prezinte pașapoartele și portofelele pe motiv că sunt suspecți într-o operațiune de trafic de droguri.

Potrivit Poliției Metropolitane, Marian Gheorghe, de 49 de ani, Florian Dumitru de 57 și Radu Ghiță, de 49 de ani, au primit între doi ani și patru luni și doi ani și opt luni pentru furt, tentativă de furt și înșelăciune.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel