UK. Sfârșit TRAGIC pentru un român. Lăsat să moară pe stradă, după ce a fost lovit de mașină

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un tânăr român stabilit în Marea Britanie a murit chiar în noaptea de Revelion, după ce a fost accidentat de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă. 

Sfârșit tragic pentru un român stabilit în Marea Britanie. Mihai Alexandru a fost lăsat să moară pe o stradă din orașul South Ockendon, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se întorcea acasă pe bicicletă de la muncă, chiar înainte de Revelion, relatează observator.tv.

Un prieten al românului a declarat, pentru aceeași sursă, că Matei Alexandru a plecat de la locul de muncă cu bicicleta, în jurul orei 20.00, în noaptea de Revelion, iar, după aproximativ un kilometru, a fost lovit de o mașină. 

Șoferul a părăsit locul accidentului, fără să-i acorde ajutor, iar românul nu a mai putut fi salvat de paramedicii sosiți la fața locului.

Polițiștii britanici au confirmat, ulterior, că un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat, fiind suspectat că l-a accidentat mortal pe român.

Pe Facebook a fost creată o pagină prin care se pot strânge donații pentru repatrierea trupului lui Mihai Alexandru, care era din Mehadia, Caraș-Severin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel