Uite dosarul, nu e dosarul. Toader amână publicarea documentului "fatal" pentru Augustin Lazăr

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Tudorel Toader a anunţat că va face public, miercuri, dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că va face public, miercuri, dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.

"Eu voiam să îmi îndeplinesc promisiunea să public astăzi, pentru că este un document mai amplu, dar după o zi din asta care a început (...) la prima oră şi a fost o zi intensă, cred că voi avea înţelegerea ca mâine să vin la prima oră şi ăsta să fie primul act. (...) Sigur, mâine e şi şedinţă de Guvern", a declarat Toader, la Ministerul Justiţiei.

Întrebat de jurnalişti dacă miercuri se va afla ce a făcut Augustin Lazăr când a depus acea candidatură, Toader a răspuns: "Da (...) nu ce a făcut, mai ales ce nu a făcut".

Ministrul Justiţiei anunţa luni că va publica marţi procedura şi graficul de numire, precum şi dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.

"Mâine voi prezenta procedura şi graficul de numire a celui care ocupă postul de procuror general. Mâine voi face public şi conţinutul dosarului de candidatură. Pentru a observa eventualele neconcordanţe, preferabil ar fi să cunoaştem şi conţinutul dosarului pe baza căruia a fost aprobat şi semnat decretul de învestitură. În mod normal, dosarele de la MJ, CSM şi Cotroceni trebuie să aibă un conţinut identic!", a scris Tudorel Toader, luni, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel