Udrea, despre Tăriceanu: „Revolta sa este ipocrită”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Elena Udrea
Elena Udrea

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a transmis, astăzi, un mesaj în care comentează atitudinea liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu după aflarea sentinței de la ÎCCJ.

„Mă bucur pentru domnul Tariceanu, că a fost achitat într-un proces nedrept, unul dintre cele multe instrumentate de statul paralel împotriva adversarilor politici, sau oameni de afaceri, sau lideri de opinie, sau jurnaliști ori patroni de presă etc. Din fericire, a avut șansa să îi fie judecat dosarul de un Complet format de unii dintre cei mai integri judecători de la ICCJ și care nu sunt controlați de către SRI. Eu nu am avut această șansă, spre exemplu. Nu le dau numele, pentru că nu vreau să ii expun.

Dar nu pot să nu remarc că revolta domnului Tariceanu exprimată în intervențiile de la tv, împotriva abuzurilor făcute de statul paralel este ipocrită, cât timp discursul dânsului, foarte argumentat, corect și coerent altfel, nu a avut nicio urmare în anii de când ne tot spune cât lupta dânsul pentru drepturi și libertăți. Spre exemplu, cel mai elocvent, domnul Tariceanu nu a cerut un lucru elementar ministrului ALDE, Tudorel Toader. Să facă dreptate celor condamnați de Completele de 5 constatate ilegale de CCR, care nu mai erau în termen să depună Contestație la executare și, care încă sunt în pușcării și se uită cu speranță la domnul Tariceanu, al doilea om în stat, când vorbește de luni de zile despre ordonanța reparatorie, care nu a mai venit...Ba chiar i-a luat apărarea și ne-a spus că el consideră ca Toader a făcut mult pentru consolidarea statului de drept.???? Și altele pe care nu le amintesc acum, pentru că nu e spațiu suficient

În concluzie, multe vorbe, puține fapte...că de, e an electoral”, a scris Udrea pe pagina de Facebook.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost achitat definitiv de ÎCCJ, luni, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel