Ucigașul român al bijutierului din Spania, prins la Galați. Își făcuse ascunzătoare acasă, acoperită de un perete fals

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură niusdiario.es
Sursa foto: captură niusdiario.es

Un bărbat de 33 de ani, dat în urmărire internațională, a fost prins sâmbătă de polițiștii din Galați. Acesta este acuzat că în 2018 ar fi participat, împreună cu alte două persoane, la o tâlhărie urmată de moartea victimei într-o bijuterie din Sevilia, Spania.

Potrivit IPJ Galați, pe numele bărbatului de 33 de ani autoritățile spaniole au emis un mandat european de arestare.

Bărbatul este bănuit că, în luna august 2018, împreună cu alte două persoane, ar fi comis, într-un magazin de bijuterii din localitatea Sevilia, o tâlhărie urmată de moartea victimei.

Acesta a fost găsit de polițiști acasă la părinții lui, ascuns într-o încăpere special amenajată, în care se pătrundea printr-o firidă, acoperită cu ajutorul unui perete fals.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, care a emis mandat de reținere pentru 24 de ore, relatează Mediafax.

Trei români au comis jaful urmat de crimă din Spania

Pe 6 august 2018 trei români au intrat într-un magazin de bijuterii din orașul spaniol Carmona, provincia Sevilla. L-au legat pe bijutierul Francisco Cintado și l-au torturat pentru a le da cheia de la seif. Indivizii l-au bătut cu sălbăticie pe bărbat, care apoi a murit de pe urma rănilor foarte grave. 

La momentul comiterii jafului, magazinul era închis, înauntru fiind doar bijutieriul. Oamenii legii din Spania au reușit să-i identifice pe atacatori, dar nu au reușit să-i captureze, aceștia reușind să fugă din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel