Țuțuianu: Liviu Dragnea e cel mai periculos dintre contracandidații lui Klaus Iohannis

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Adrian Țuțuianu, fostul vicepreședinte al PSD, este convins că Liviu Dragnea va candida din partea PSD la Președinția României, iar campania va fi una bine pusă la punct. Dragnea, spune fostul vicepreședinte, este mai periculos decât pare.

"Liviu Dragnea va candida din partea PSD la președinția României. Cine îşi închipuie că va renunța în favoarea altui candidat nu îl cunoaște suficient. Toate celelalte așa-zise propuneri sunt fumigene aruncate pe piață, inclusiv domnul Tăriceanu", a declarat Țuțuianu.

Țuțuianu spune că Liviu Dragnea e "cel mai periculos dintre contracandidații lui prin ceea ce poate să facă și prin determinarea cu care se va înscrie în aceasta competiție".


"Va fi o campanie de prezentare a lui Liviu Dragnea ca fiind o victimă a statului paralel, ca fiind un român dintre români, cum a anunțat domnul Codrin Ștefănescu că se va căsători. Asta face parte dintr-o campanie de promovare, românul se va uita la televizor, va comenta, iar Dragnea va fi în prim plan", susține acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel