Țuțuianu îi RĂSPUNDE Olguței Vasilescu: „Despre mine nu se pot spune minciuni cu inconștiență”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Lia Olguța Vasilescu a lansat, astăzi, un atac dur la adresa fostului ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu, cel care a demisionat din PSD și s-a înscris în PRO România.

„Pe Adrian Țuțuianu îl mănâncă pielea și vrea sa fie scărpinat. Azi a născocit un comunicat de presa in care ma acuza pentru apariția OUG 59/2017 care a plafonat pensiile militarilor. Domnul Țuțuianu uită ca ministrul muncii nu avea atribuții pe pensiile militare și a contrasemnat ordonanta doar pentru că aceasta se referea și la pensii plătite prin Casa Naționala a Pensiilor Publice. Partea cu militarii ii revenea domnului Tutuianu, pe atunci ministru al Apărării, care avea in subordine Casa sectorială pentru pensii militare, iar pentru acea parte din oug, referitoare la pensiile militare, a semnat chiar el și nimeni altcineva”, a spus Vasilescu.

Citește și Olguța Vasilescu, ATAC la colegul cu care a făcut legea: "Îl MÂNÂNCĂ..."

În replică, Adrian Țuțuianu a spus că Olguța Vasilescu nu îl cunoaște atât de bine și, probabil, „din acest motiv își asumă să se facă de râs într-o dispută care n-o avantajează deloc”.

„Cine mă cunoaște știe că nimeni nu poate să spună minciuni despre conduita mea așteptând ca eu să tac. Doamna Lia Olguța Vasilescu nu mă cunoaște atât de bine și, probabil, din acest motiv își asumă să se facă de râs într-o dispută care n-o avantajează deloc. Nici pe dânsa, nici pe șeful său, Liviu Dragnea.

1. Ce am spus în comunicatul de presă de astăzi (https://www.proromania.ro/.../adrian-tutuianu-atac-la-liviu-.../) rămâne valabil. La discuțiile privind statutul pensiilor militare au participat mai multe persoane din întreg sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, oameni serioși, care pot desființa oricând alegațiile doamnei Vasilescu.

2. De altfel, ieșirile publice de la vremea respectivă ale doamnei Olguța Vasilescu pot fi oricând mărturii directe ale conduitei pe care a avut-o față de această categorie profesională (mi-e greu să redau expresiile pe care le folosea în discuțiile mai mult sau mai puțin neoficiale). Doar lipsa de memorie sau de rușine poate fi explicația reacției de astăzi.

3. E urât că o dezbatere utilă este maculată prin ieșiri de acest fel, provocate de anumite frustrări din trecut. Sunt de notorietate conflictele mele cu Lia Olguța Vasilescu, ea fiind unul dintre oamenii lui Liviu Dragnea care au dorit insistent excluderea mea din partid pentru că am avut curajul de a o critica atunci când toți se temeau să n-o supere.

4. Doar respectul față de mine însumi, teama de a nu coborî foarte mult nivelul discuției și faptul că este femeie mă determină să opresc aici replica. Sper, însă, ca doamna să fi aflat măcar acum că despre mine nu se pot spune minciuni cu inconștiență”, a scris Țuțuianu pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel