Turcia. Zece oameni au murit în urma incendiului de la secţia ATI

Andreea Cosma |
Data publicării:
ambulante_turcia
ambulante_turcia

Încă o persoană rănită în urma incendiului izbucnit într-o secţie de terapie intensivă COVID-19 al unui spital din provincia Gaziantep din sud-estul Turciei a murit, a anunțat, duminică, ministrul Sănătății, Fahrettin Koca. Bilanțul a ajuns la 10 decese.

Ministrul Sănătății, Fahrettin Koca, a scris, duminică, pe Twitter, că al zecelea pacient rănit de explozia urmată de incendiu de la un ventilator cu oxigen, a murit.

„Unul dintre pacienții noștri a murit în spitalul unde a fost transferat din cauza evenimentului trist care a avut loc la Gaziantep. Este al zecelea pacient decedat”, a scrie ministrul turc, pe Twitter. De asemenea, el a transmis condoleanțe familiilor decedaților.

Incendiul din secția de terapie intensivă a izbucnit sâmbătă din cauza unei explozii la un ventilator cu oxigen, care ajută bolnavii cu COVID-19 să respire.

Guvernatorul local a transmis într-un comunicat că alți pacienți care primeau tratament au fost transferați la spitalele din apropiere, potrivit Reuters.

Doi procurori din provincie au fost însărcinați să investigheze cauza exactă a producerii exploziei, a declarat procuratura locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel