Turcescu, scandal cu Manda, la Realitatea TV: "Nu pot să asist la interviul ăsta! Chiar în halul ăsta?"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PMP, Robert Turcescu, a avut o reacţie nervoasă în emisiunea "România 2019" a lui Cozmin Guşă, în momentul în care Claudiu Manda a încercat să spună că realizările PSD nu se văd din cauza gălăgiei din spaţiul public. Vedeţi, mai jos, schimbul de replici între cei doi.

Cozmin Guşă l-a întrebat pe Claudiu Manda dacă nu cumva românii din diaspora refuză să se întoarcă din cauza instabilităţii politice şi a incompetenţei unor oameni din Guvern.

Discuţia s-a aprins din momentul în care candidatul PSD-ului la europarlamentare a început să vorbească despre cum încearcă partidul să îi convingă pe oameni să se întoarcă în ţară, dar încă se luptă cu greaua moştenire lăsată de alte guverne, moment în care Robert Turcescu a izbucnit.

Claudiu Manda: "Chestiunea cu mărirea salariilor este doar o parte care poate să motiveze. Sigur, în continuare sunt foarte multe lucruri de făcut, nu se pot face peste noapte, mai ales când preiei dintr-o guvernare lucrurile încă neîncepute de ceilalţi. O să discutăm despre autostrada Craiova-Piteşti...

Robert Turcescu: Din 2012 sunteţi încontinuu la guvernare. Cât vă trebuie? Vă rog frumos, dl. Manda, nu încercaţi să ne prostiţi în faţă. Vorbiţi şi despre faptul că Dolj este judeţul cu una dintre cele mai mari rate ale şomajului. Cât aveţi? 8,8%.

Claudiu Manda: Aşa ştiţi dvs?

Robert Turcescu: Dar dvs. ce ştiţi?

Claudiu Manda: Sub 5%.

Robert Turcescu: Cum?

Claudiu Manda: Sub 5%.

Robert Turcescu: Chiar în halul ăsta? Vorbiţi serios? Chiar minţiţi în halul ăsta? Vreţi să vă scot statisticile? Aveţi rata şomajului peste 8% în Dolj şi dvs. spuneţi că e 5?

Claudiu Manda: În aceşti doi ani şi jumătate nu ştiu cât de mult a fost instabilitate şi cât de mult a fost gălăgie şi zarvă în această zonă. (...) De foarte multe ori, în aceşti doi ani şi jumătate de când suntem la guvernare, repet, e foarte multă gălăgie şi oamenii nu reuşesc să vadă - şi este şi o vină a PSD-ului - şi nu reuşesc să transmită lucrurile pe care le-au făcut.

Robert Turcescu: Iertaţi-mă, nu pot să asist la un interviu cu dl. Manda, care minte cu neruşinare. Cum adică îmi spune Manda că din cauza gălăgiei nu s-au putut vedea realizările PSD? Dar cine face toată ziua gălăgie? Nu tocmai PSD?", au spus cei doi politicieni, invitaţi la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel