TUNURI cu apă în Piața Victoriei. Precizări de ULTIMA ORĂ ale Jandarmeriei

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Jandarmi
Jandarmi

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a comentat informațiile apărute în spațiul public privind tunurile de apă.

Reprezentanții Jandarmeriei au transmis că nu sunt tunuri de apă în Piața Victoriei, așa cum s-a vehiculat în mediul online, iar numărul mare de echipaje din zonă este justificat de anunțul făcut de organizatorul protestului, care vorbea de un sfert de milion de participanți.

"Până în acest moment nu au fost incidente care să impună măsuri deosebite. Și în Piața Piața Revoluției avem efective. În mediul online au fost vehiculate informații...prezența unor mașini ale jandarmeriei, parcate pe străzile adiacente. Cum vă spuneam încă de dimineață, organizatorul manifestației a anunțat un număr destul de mare de persoane. Este firesc să avem efective suficiente penru a gestiona măsuri de ordine publică pe o suprafață mare, cu număr mare de persoane. Asta nu înseamnă că dispozitivul nostru are rolul de a intimida pe cineva", a declarat Georgian Enache, reprezentantul Jandarmeriei Române.

"Tot în mediul online s-a vehiculat că au fost aduse tunuri cu apă. Nu sunt tunuri cu apă în piață. Sunt la sediul unităților. Sunt în locuri unde stau în mod frecvent, nu sunt în misiuni. În cazul în care vor fi, și nu vrea nimeni să fie folosite, vă anunțăm din timp",a mai spus acesta", a zis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache.

Un nou protest are loc sâmbătă, 10 august 2019, în Piața Victoriei, organizatorul manifestației anunțând că așteaptă aproape un sfert de milion de oameni să participe. Jandarmii au făcut apel la protestatari să manifesteze pașnic. Traficul din zona Guvernului este restricționat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel