Tulcea: Două adolescente care plimbau doi Labradori au fost atacate de un câine din rasa Mastiff

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Tulcea: Două adolescente care plimbau doi Labradori au fost atacate de un câine din rasa Mastiff / Foto: Unsplash
Tulcea: Două adolescente care plimbau doi Labradori au fost atacate de un câine din rasa Mastiff / Foto: Unsplash

Două fete, de 15 și 16 ani, din Tulcea, au fost atacate de un câine din rasa Mastiff, în timp ce plimbau alți doi patrupezi, din rasa Labrador.

Stăpânul câinelui periculos a fugit după incident, apoi s-a întors și le-a amenințat pe fete și rudele lor, transmite, miercuri, Jandarmeria Tulcea.

Potrivit Jandarmeriei Tulcea, cele două fete au ieșit la plimbare cu câinii, marți seara, și au fost atacate de un alt câine periculos, aparținând rasei Mastiff.

Când au ajuns la locul indicat prin apel la 112 de către una dintre victime, jandarmii au observat mai multe persoane care aveau un conflict verbal și un echipaj de ambulanță care acorda îngrijiri medicale fetei în vârstă 16 ani, aflată în stare de șoc și cu hainele murdare de sânge.

Tânăra a și fost transporatată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru continuarea investigațiilor medicale de specialitate.

 

De asemenea, câinii au fost răniți 

 

În urma verificărilor, au fost identificați doi câini din rasa Labrador care, de asemenea erau răniți.

„Din declarațiilor persoanelor prezente la fața locului și a celor două fete a reieșit faptul că acestea, în timp ce se aflau la plimbare cu cei doi câini, au observat un câine periculos aparținând rasei Mastiff, care s-a năpustit asupra celor doi câini, iar în încercarea de a-i despărți, una dintre fete a fost trântită la pământ, nereușind să-i despartă.

Pentru a opri atacul canin, proprietarul câinelui periculos a folosit un extinctor auto, pulverizându-i pudră în gură, după care a fugit cu câinele de la fața locului. Mama fetei care a avut nevoie de îngrijiri medicale, cât și unchiul celeilalte tinere, prezenți la fața locului, au declarat că proprietarul a fugit cu câinele, după care s-a întors și le-a adus diferite amenințări”, transmite Jandarmeria Tulcea.

Jandarmii au întocmit pe numele proprietarului câinelui periculos actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvâșirii infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel