Tudor Chirilă: "Ziua ca hoții. Somn ușor, România!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto Facebook
Foto Facebook

Tudor Chirilă a comentat Ordonanța de Urgență anunțată astăzi de ministrul Justiției Tudorel Toader.

După ce Guvernul a anunțat astăzi o serie de modificări la Legile Justiției, în spațiul public au apărut mai multe voci care au contestat măsurile.

Unul dintre aceștia este Tudor Chirilă. 

"Ziua ca hotii. Somn usor, Romania. Adoptarea acestei ordonante spune mult despre singura lor preocupare. Din pacate faptul ca mall-urile nu se inchid nu este expresia libertartii noastre. Astazi s-a inchis blocul operator de la cel mai important spital de plamani din Bucuresti. Ce legatura are asta cu Ordonanta lui Toader? Are. Pentru ca spitalul asta s-a inchis pentru ca suntem condusi de unii care fura si vor sa o faca in continuare, fara niciun gand pentru dezvoltarea Romaniei. Si cand cei care te conduc doar fura (ca altceva nici nu pot) si vor sa ramana nepedepsiti, tara se prabuseste. Se inchide. Iar noi toti suntem complici la propria noastra jefuire. Ce paradox oribil", este mesajul postat de Tudor Chirilă pe contul său de Facebook.

Ministrul Justiției a lansat marți, prin intermediul unei conferințe de presă de la Palatul Victoria, anunțurile despre două proiecte de Ordonanțe de urgență. Acestea vor aduce o serie de modificări în Justiție. Sunt vizate Legile Justiției și procedura de selecție a procurorilor pentru Parchetul European.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel