Tudor Chirilă vorbește despre "măcelărirea justiției". Efecte devastatoare

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Foto Facebook
Foto Facebook

Tudor Chirilă, într-un mesaj publicat pe Facebook, a scris despre Legile Justiției, punctând că "nimeni nu mai înțelege ce se întâmplă".

Artistul a luat legătura cu un judecător.

"Este Săptămâna Mare. Un timp pentru reculegere și introspecție. Îmi propusesem să nu postez. Doar că nu cred că ei se sinchisesc în vreun fel de repaosul spiritual ca să se oprească din acapararea României. Mă refer la legile justiției care în curând vor merge la promulgare.

Măcelărirea justiției

Lumea e confuză și nimeni nu mai înțelege ce se întâmplă. Pentru mine e limpede că singurul scop al "programului de guvernare" este măcelărirea justiției de o manieră care să-i pună pe ei la adăpost și, mai ales, să le permită să continue să facă ce știu ei mai bine: deturnarea banilor noștri către buzunarele lor.

În Săptămâna Mare ei nu vor lua pauză. Se vor închina la icoane cu gândul la arginți. Așa că am zis să îmi fac datoria față de mine și să mă documentez. Am luat legătura cu un judecător care a fost dispus să redacteze un document pe înțelesul tuturor și care s-ar putea numi simplu: efectele devastatoare ale modificărilor legilor justiției. O să se găsească repede unii care să spună "ce mai vrei, au fost depuse amendamente și CCR a revnit cu sugestiile de modificare". De acord, doar că CCR se ocupă de ceea ce este legal și constituțional, nu de ceea ce este și moral. Vă rog să citiți documentul de mai jos și să dați mai departe dacă considerați că este cazul. Singura noastră armă e informarea. A lor e dezinformarea. Și ei au un arsenal. Am simțit-o pe pielea mea", a scris, pe Facebook, Tudor Chirilă.

Documentul AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel