Tudor Chirilă, scene INCENDIARE la Vocea României: „M-am lăsat dus de val și m-am DEZBRĂCAT în timpul filmărilor“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
captura foto
captura foto

Tudor Chirilă s-a dezbrăcat, aseară, în cea de-a patra ediţie de audiţii pe nevăzute de la „Vocea României“. Deși ar fi vrut ca imaginile de la filmări să nu fie făcute publice, Chirilă a afirmat că își asumă gestul.

În cea de-a patra ediţie de audiţii pe nevăzute de la „Vocea României“, difuzată aseară de Pro Tv, Tudor Chirilă s-a dezbrăcat de haine, rămânând doar în lenjerie intimă. Recunoscut pentru spiritul său vulcanic, Chirilă s-a certat cu șefii săi de la PRO TV, după ce imaginile în care s-a dezbrăcat au fost difuzate.

„Zilele de filmare la Vocea Romaniei sunt lungi si mai obositoare decat poate par pe TV. De multe ori ajungem sa spunem sau sa facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face in mod obisnuit. Sigur, atunci cand emisiunile sunt inregistrate, nu live, avem si relaxarea ca echipa de productie va edita si va 'curata' imaginile cu noi, incat ele sa ajunga la publicul de acasa intr-un mod decent“, s-a scuzat Tudor Chirilă într-o postare pe pagina sas de Facebook.

Ulterior el a spus că își asumă gestul făcut, deși ar fi fost de dorit ca ele să nu fie făcute publice.

„Imi pare rau pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea Romaniei in care m-am lasat dus de val si m-am dezbracat in timpul filmarilor. Sunt major, imi asum ca au fost gesturile mele, dar mi-ar fi placut ca producatorii sa nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinta ferma ca momentul asta sa nu apara, dar n-am reusit sa induplec pe nimeni. Asa ca I did it, I own it“, a spus Tudor Chirilă în comentariul său.

Totul a pornit de la o serie de glume stârnite de un concurent care a mărturisit că este pasionat de pictură, dar și că pictează „bărbați nud și cai”. „Dacă vă uitați așa la noi pe cine ați dezbrăca?”, l-a întrebat Tudor Chirilă. „Pe toți”, a răspuns concurentul. După câteva momente, Tudor Chirilă a început să-și dea hainele jos, rămânând în lenjerie intimă. Apoi, Horia Brenciu a jucat rolul calului, iar Chirilă s-a urcat pe el.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel