Tudor Chirilă: "Pare ţara lui ERDOGAN. Incompetenţa a ajuns mai gravă decât corupţia"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Tudor Chirila captura
Tudor Chirila captura

Tudor Chirilă a venit în Piaţa Universităţii, alături de toţi ceilalţi protestatari care au venit să manifesteze împotriva politicilor adoptate de Guvernul PSD-ALDE.

Întrebat de reporterul de la Epoch Times despre situaţia Laurei Codruţa Kovesi, artisul a făcut o comparaţie cu ce se întâmplă în Turcia.

"Mai e de comentat ce se întâmplă cu Codruţa Kovesi? Pare că e ţara lui Erdogan. Acum tot ce spunem va fi interpetat că noi facem comentarii vizavi de mersul justiţiei. Dar, deocamdată, nu avem justiţie on going la chestia asta, avem doar o procedură. Iar procedura este secretizată".

 

T. Chirilă: "Pare ţara lui Erdogan"

 

Tudor Chirilă are totuşi un regret:

"Mie îmi pare rău că lumea nu se indignează mai mult. Probabil că multă lume este fericită cu felul în care se trăieşte în România acum. Trebuie să acceptăm chestia asta, că mulţi poate sunt fericiţi. Eu refuz să cred că oamenii pot fi fericiţi când sunt conduşi de o femeie mai incompetentă decât Elena Ceauşescu. cred că s-a ajuns şi aici", a mai declarat artistul.

 

T. Chirilă: Incompetenţa, mai gravă decât corupţia

 

Chirilă a ţinut să precizeze că în momentul de faţă, problema corupţiei în România a ajuns sub cea a incompetenţei.

"Avem o problemă foarte mare. Corupţia devine mai puţin importantă decât incompetenţa acum. Deşi corupţia generează incompetenţă, incompetenţa cred că a început să fie mai gravă decât corupţia. Această ţară nu mai e condusă, nu mai e guvernată. În momentul ăsta, ţara merge din inerţie şi asta este foarte grav", a mai declarat Tudor Chirilă jurnaliştilor prezenţi în Piaţa Universităţii.

Mai muţi oameni s-au adunat în centrul Bucureştiului pentru a protesta faţă de guvenrarea PSD-ALDE şi faţă de modificările aduse legilor justiţiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel