Tudor Chirilă, noi precizări după BĂTAIE: "Aș vrea să clarific ceva"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto Facebook
Foto Facebook

Tudor Chirilă a comentat incidentul violent în care a fost implicat astăzi. 

"E ultima postare legată de incidentul de azi.

Aș vrea sa clarific ceva. Deși apreciez intenția mesajelor voastre de susținere, nu pot să fiu de acord cu încurajarea violenței. Nu e ok că l-am pălmuit pe individul ăla azi. Violența nu are scuză și nu poate fi vazută ca soluție în nicio situație. Nici cea fizică, dar nici cea verbală. Am scris textul de mai devreme pentru că era important să existe o declarație publică, asumată, vis-a-vis de ce s-a întâmplat, nu doar speculațiile inflamate din mass-media.

Dar nu mă mândresc cu faptul că mi-am pierdut controlul, dimpotrivă. Chiar daca m-a provocat (intenționat sau nu), mi-ar fi plăcut să am capacitatea să-l ignor. Aș vrea totuși să remarc că la fel de regretabilă ca gestul meu este folosirea acestui incident ca retorică împotriva atitudinii mele civice", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Tudor Chirilă a răspuns anterior acuzațiilor conform cărora ar fi agresat un bărbat după ce ar fi avut un conflict pe teme politice.

"Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă, să fiu provocat și jignit", a spus Tudor Chirilă pentru Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel