Tudor Chirilă, ATAC DUR la adresa lui Firea: „Ce și-a zis? Acum că am timp liber pot să-mi bat joc liniștită de niște oameni”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Tudor Chirilă
Sursa foto: Facebook Tudor Chirilă

Artistul Tudor Chirilă a reacționat dur, astăzi, după ce primarul Capitalei Gabriela Firea a distribuit un text ironic care „critică implicarea și susținerea a peste 260.000 de români, care au decis să construiască un spital pentru copiii bolnavi de cancer, primul după 30 de ani”.

„Deci ce si-a zis Gabriela Firea? Cu traficul am rezolvat, cu infrastructura de apa si electricitate am rezolvat, cu parcarile am rezolvat, cu transportul in comun am rezolvat, centura Bucurestiului e functionala, administratia publica functioneaza brici, cu urbanismul e rezolvat, acum ca am timp liber pot sa-mi bat joc linistita de niste oameni care construiesc un spital pentru copiii bolnavi de cancer”, a scris Tudor Chirilă pe pagina de Facebook.

Mesajul vine însoțit de postarea vicepreședintelui „Dăruiește Viața” Oana Gheorghiu.

„În mod normal am ignora o astfel de postare, mai ales atunci când vine de la o persoană pe care nu o cunoaștem, care nu ne cunoaște, despre care n-avem nicio idee.
Dar când Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, omul care gestionează bugetul și resursele celui mai mare oraș din țară, share-uiește așa ceva, defecând pe implicarea și susținerea a peste 260.000 de români, care au decis să construiască un spital pentru copiii bolnavi de cancer, primul după 30 de ani, asta nu poate să rămână necunoscut.

Ce fel de om trebuie să fii să îți bați joc de implicarea oamenilor și de cauza copiilor bolnavi de cancer, în timp ce porți cruci și te declari credincios și în timp ce ai avut miliarde pe mână și nu ai făcut nimic?

Cum e posibil? Și ce fel de oameni apreciază asta?”, a scris Oana Gheorghiu pe pagina de Facebook.

(w670) Sursa foto 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel