Tudor Chirilă a fost operat în Germania: „M-am trezit singur, cu toate deciziile pe cap“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto Facebook
Foto Facebook

Tudor Chirilă a anunțat că a fost nevoit să se supună unei intervenții chirurgicale în Germania, după o vară foarte grea.

În această perioadă, artistul spune că se află în proces de recuperare, după ce a fost operat pentru un edem pe corzile vocale, la Hamburg, în Germania.

Tudor Chirilă a fost operat în Germania

 

„A fost o vară foarte grea pentru mine. După turneul cu #visulamerican am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. Asta m-a făcut să anulez aproape toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă.

Am ajuns într-un final la Hamburg la început de septembrie unde m-am operat și am început reeducarea vocală post operatorie. A fost greu de hotărât mai ales că tot vara asta a murit și doamna Duțescu, terapeutul vocal cu care am lucrat o viață de om. Așa că m-am trezit singur cu toate deciziile pe cap și cu niște filmări pe care trebuia să le termin”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Artistul mai spune că este extrem de necesară educarea vocii și că regretă că la facultate nu a învățat nimic în acest sens.

„Spun asta pentru că știu cât de multă nevoie este în industria muzicală din România, în teatru sau chiar în film de conștientizarea importanței antrenării și folosirii vocii. Știu că eu am părăsit UNATC total descoperit pe partea asta și știu că vocea nu doar se primește, ci ulterior se educă. Pe mine m-a costat mult de tot faptul că n-am învățat nimic în facultate la capitolul ăsta”, a subliniat artistul.

Tudor Chirilă, mesaj viral la 4 ani de la protestul din 10 august: "Suntem la fel de rău. Am pierdut. Deocamdată."

 

Mesaj viral al lui Tudor Chirilă, la 4 ani de la protestul din 10 august încheiat cu intervenția violentă a jandarmilor în Piața Victoriei. 

 

Tudor Chirilă, un participant constant la protestele anti-PSD din perioada 2018 - 2019, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că, la 4 ani de la momentul "10 august", România arată la fel de rău, cu "toate instituțiile statului sunt populate de o grămadă de incompetenți numiți pe criterii politice". Mesajul său a devenit rapid viral fiind distribuit de mii de ori.

"10 august 2018

La patru ani de zile de la reprimarea oribilă, mârșavă, violentă a mitingului din 10 august 2018 restaurația pare a fi totală. S-a refăcut mizeria USL, una dintre principalele cauze ale stagnării României. PSD și PNL dându-și mâna pentru a conserva în mâinile lor poziții de putere care să permită accesul la combinații pe banii statului. Cu ajutorul prețios al UDMR. Mafia transpartinică nu poate pierde controlul asupra României. Iar România nu poate să se dezvolte condusă de mafie. 10 August, orice s-ar spune, rămâne un protest al celor care și-au dorit o altfel de Românie, care au vrut și vor justiție independentă, stat de drept (sau în traducere liberă un stat care să funcționeze pentru cetățeni, nu pentru mafie), infrastructură, educație. Reprimarea mitingului din 10 august a însemnat primul pas serios din reacția de apărare a mafiei transpartinice împotriva celor din afara "sistemului". Adica a majorității românilor.“

Citește continuarea mesajului său AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel